Galéria

Sorozatok, ahol a sztorit át kellett írni a sztárpárok szakítása miatt

Forrás: A Doktor House szerelmes párja még 2004-ben, az első rész forgatásán találkoztak, és hamar össze is jöttek. Eleinte titkolták kapcsolatukat, de idővel bevallották az egész világ előtt, ahogy azt is, hogy imádnak együtt dolgozni. Egészen addig, míg el nem jött a szakítás. Noha egy darabig profiként kezelték a helyzetet, és még esküvői jelenetet is forgattak együtt, a színésznő végül az állandó feszültség miatt távozott a sorozatból.
Forrás: A Dexter két sztárja, Michael C. Hall és Jennifer Carpenter között nagy szerelem szövődött a sorozat forgatása során. Noha a sztoriban a két karakter testvérpárt alakított (és sokan furcsállták is kapcsolatukat a történetben, hiszen érezhető volt közöttük a kémia), ők össze is házasodtak a valóságban. Azonban két év után elváltak, és egyre kevesebbet szerepeltek együtt a képernyőn.

"Ugyanabban a sorozatban dolgozunk, de nem vagyunk együtt minden jelenetben. Nem látjuk egymást olyan gyakran, mint hiszitek" - nyilatkozta anno a színész.
Forrás: Akárcsak a karaktereik a sorozatban, Chad és Sophia egymásra találtak, de nem maradtak hosszú ideig együtt, hiába házasodtak össze. 5 hónap után elváltak, de közös sorozatuk miatt muszáj volt együtt dolgozniuk. Nem is volt egyszerű! Bár profiként kezelték a dolgot, végül a 4. évadban a karaktereket elszakították egymástól a készítők, hogy megelőzzék a kellemetlen szitukat, és inkább Lucas és Peyton kapcsolatára koncentráltak.
Forrás: A sorozat legklasszabb szerelmespárja volt Nina Dobrev és Ian Somerhalder, akik a való életben is egymásra találtak. Azonban a szakításukat nagyon nehezen dolgozta fel a színésznő. Olyannyira, hogy emiatt még a Vámpírnaplókból is kiszállt, és csak a legutolsó epizódban tért vissza. Ezért az íróknak egészen más irányba kellett elmenniük a történetet tekintve.
Forrás: A sorozatban eredetileg féltestvérek voltak, de annyira jó volt közöttük a kémia, hogy a készítők inkább belevittek egy szappanoperás fordulatot a sztoriba, hogy a képernyőn is egy párt alkothassanak, miután összejött a két színész. Azonban a kapcsolatuk a valóságban sem tartott hosszú ideig, ahogy a sorozatban sem lett meg a happy end emiatt.