Galéria

Így a leggyorsabb adományozni: online oldalak, amiken keresztül te is segíthetsz

Forrás: Az adhat.hu egy gyűjtőoldal, amelyen keresztül akár bankkártyás fizetéssel is lehet adományozni. Nagy adatbázissal rendelkeznek a legkülönbözőbb alapítványokról, és többféle lehetőséget is felkínálnak a segítésre, többek között közösségi projektek elindításával.
Forrás: Az ADJUKÖSSZE.HU oldal azért jött létre, hogy segítséget nyújtson egyrészt a hazai civil szervezetek számára kis költségvetésű projektjeik megvalósításához, másrészt közösségek és magánszemélyek számára ötleteik népszerűsítéséhez - a közösségi finanszírozás eszközével.
Forrás: JOBBADNI.HU

Az oldalt a Magyar Református Szeretetszolgálat üzemelteti, akik olyan programokat hívtak életre, mint például szeretetdoboz, tanszergyűjtés, ösztöndíj programok, vagy akár a Nyilas Misi Pakk (olyan gyerekeknek igyekeznek szebbé tenni az ünnepét, akik egyébként mástól nem kapnának ajándékot). Itt is választhatsz akár bankkártyás fizetést is.
Forrás: SOS GYERMEKFALVAK

Az SOS Gyermekfalvak azért jöttek létre, hogy otthont és szeretetet nyújtsanak a vér szerinti családjukat nélkülözni kényszerülő gyermekeknek. Céljuk, hogy a gyermekek szeretetben, tiszteletben nőjenek fel, és kiegyensúlyozott, boldog felnőttekké váljanak. A gyerekek családi házakban nőnek fel, ahol a vér szerinti testvérek együtt maradhatnak.
Oldalukon választhatod az egyszeri, vagy akár a rendszeres adományozást is.
Forrás: KÉZENFOGVA ALAPÍTVÁNY

A KézenFogva Alapítvány 1993 óta dolgozik a befogadó társadalomért, melyben a fogyatékos emberek képesek méltósággal élni napjaikat. Közülük is a leghátrányosabb helyzetben lévő, értelmi fogyatékos és halmozottan sérült emberek ügyének támogatását választották feladatul.

A fogyatékos egyént környezetébe ágyazva érik el közvetlenül és közvetetten, életének minden fázisában: a családon keresztül, a szakembereken át, az ellátásban résztvevő szervezeteken keresztül vagy a társadalom egészét megszólítva. Oldalukon bankkártyás adományozás működik.
Forrás: UNICEF Magyar tagozat

Az UNICEF az ENSZ Közgyűlésétől kapta megbízását azért, hogy támogassa a gyermekek jogainak védelmét, segítse alapvető szükségleteik elérését és hogy kiterjessze lehetőségeiket a bennük rejlő képességek felszínre hozása érdekében. Sokrétű tevékenységükről bővebben itt olvashatsz. Adományaidat egyszeri, vagy akár havi rendszeres formában is várják oldalukon.