Galéria

5 ruhadarab, amit Meghan Markle újra viselhet azóta, hogy nem tagja a királyi családnak

Forrás: Tudtad, hogy a királyi család tagjai sosem mutatkozhatnak csupasz lábakkal? Még ha úgy is tűnik egy-egy szettjük esetében, valójában mindig kötelező nekik a harisnya viselése, akár fekete, akár átlátszó darabról van szó.

Mostantól Meghannak nem lesz kötelező a harisnya viselése.
Forrás: Bár ez nem ruhadarab, de mégis sokat számít a külsőnk terén. A királyi család tagjai ugyanis körömlakkok terén csakis semleges árnyalatokat választhatnak, például bézst, halvány rózsaszínt, és az élénk, sötét színek csak nagyon ritkán engedélyezettek. Ez alól Meghan Markle mostantól kivétel lesz, így visszatérhet azokhoz a színekhez, amiket anno nagyon szeretett.
Forrás:

Nem véletlen, hogy sosem láttunk még senkit a királyi családból olyan szettben, ami hasvillantós lenne. Pedig Meghan Markle nagyon imádta ezeket a darabokat, és vörös szőnyeges eseményeken előszeretettel viselte is. Ezért ha tippelni lehet, akkor valószínű, hogy ezek ismét helyet kapnak majd a gardróbjában.


Forrás:

Szintén ez a helyzet a leggingsszel! Ez nem túl királyi viselet, ezért a családtagok nem is viselhetik. Azonban mielőtt Meghan Markle is csatlakozott volna hozzájuk, előszeretettel viselte ezt a kényelmes ruhadarabot. Ez persze nem is meglepő, hiszen Meghan nagyon imád jógázni, amihez többnyire mindig leggingst vett fel.

Egyébként hivatalosan ezt a darabot még csak most viselhetné újra, de amikor babaváró bulija miatt Amerikába utazott, rögtön elővette a leggingset. Sőt, néhány hete Kanadában is megörökítették ebben a darabban. Úgy tűnik, ő már egy ideje nem feltétlenül tartotta be a szabályokat, ha nem Londonban tartózkodott.


Forrás: Emlékszel még, amikor Meghan a királynő születésnapján olyan ruhában jelent meg, ami szabadon hagyta a vállait? Ezen akkor sokan kiakadtak, hiszen a protokoll szerint ilyet tilos lenne viselni, ő pedig rögtön az esküvője után megszegte a szabályt. Azóta Meghan nem is viselt vállvillantós darabokat, de mostantól erre is lehetősége nyílik.