Galéria

Ezeket tutira nem tudtad! Így kapták nevüket kedvenc zenekaraink

Forrás: Nickelback

Na, ez kemény! A zenekar egyik tagja a Starbucksban dolgozott, és amikor visszaadta a vásárlóknak az aprót, annyit mondott, hogy Here is your nickel back, azaz itt a visszajáró érme.
Forrás: Destiny's Child

Ki az a bizonyos Destiny, akinek a gyermekei voltak Beyoncéék? A zenekart alapból Destiny-nek hívták volna, egy bibliai személyről elnevezve. De azt nem lehetett volna levédetni, így hozzátették, hogy child, majd levédették.
Forrás: Coldplay

A zenekart alapból Starfishnek hívták, de amikor Chris Martin egyik barátjának a Coldplay nevű zenekara feloszlott, a zenész elkérte a banda nevét, így lettek ők Coldplay. A korábbi Coldplay Philip Horky verseskötete, a Child's Reflections, Cold Play után kapta a nevét.
Forrás: The Killers

A zenekar a New Order nevű zenekar Crystal című dalának klipjében látta meg a dobszettre írva, hogy The Killers, és rögtön le is csaptak erre a névre.
Forrás: Fall Out Boy

A név egy karakter neve volt a Radioactive Man nevű képregényben, amit a zenekar frontembere nagyon kedvelt.
Forrás: Backstreet Boys

A srácokat a zenekar alapítója, Lou Pearlman nevezte el egy orlandói bolhapiacról, ami a Backstreet-en volt. Azért pont az orlandói piacról, mert Floridában szedte össze a csapatot.
Forrás: The Chainsmokers

A Láncdohányosok nevű formáció sztorija elég egyszerű: cigiztek, és ez a név még szabad volt.
Forrás: Spice Girls

Mivel minden csajszi nagyon más volt a csapatban, Geri Halliwell egy aerobicóra alatt jött rá, hogy legyen a nevük fűszeres csajok. A jelzőiket (Scary, Sporty, Baby, Ginger, Posh) egy újságíró adta, aki lusta volt egy interjú alatt megtanulni a neveiket, és hála neki, mindenki így ismerte meg őket, és használja rájuk még mindig a beceneveket.
Forrás: Foo Fighters

A II. világháború alatt látott ufókat nevezték foo fightereknek, és Dave Grohl épp róluk olvasott, amikor a zenekar első lemezét hozta össze. Bár a lemezt egyedül csinálta, azt szerette volna, ha mindenki azt gondolja, hogy egy zenekar készítette, ezért lett a többes szám a névben. Azóta tényleg zenekarként működnek.
Forrás: Green Day

Valószínűleg erre tippeltél, de azért elmondjuk, hogy azért Zöld Nap a banda neve, mert sokat füveztek régen.
Forrás: NSYNC

A kedvenc fiúbandánk tagjainak mindig szinkronban kellett lennie. Szinkronban, azaz In Sync. Érted?