Galéria

Sztárgyerekek, akik megnyerték a genetikai lottót

Forrás: A 25 éves Stella Banderas igazán neves szülőkkel rendelkezik, hiszen anyja és apja egyaránt népszerű színészek.

Nem csoda, hogy a lány igazán szerencsés géneket örökölt ugyancsak gyönyörű szüleitől!
Forrás: Az elmúlt két hétben nagy figyelmet kapott Tom és Rita idősebb fia Chet, miután ő is beszélt arról, a koronavírus milyen hatással van szüleire.

Chet egyébként szintén a szórakoztatóiparban dolgozik, több rapszámmal is előállt már.
Forrás: Kevesen tudják, ki Jamie Foxx lányának édesanyja. Persze ez nem is meglepő, hiszen Connie mindig is messziről kerülte a nyilvánosságot, és ez az oka annak is, hogy lánya nagyon ritkán posztol róla fotót. Nem igazán tudni, milyen viszony volt közte és a színész között, együtt sosem fotózták le őket azóta se, de annyi biztos, hogy Jamie nagyon imádja gyönyörű lányukat, Corinne-t.
Forrás: Dylan Penn a legjobb géneket örökölte híres szüleitől, ezért talán nem is meglepő, hogy bár csak 29 éves, máris rengeteg kampányban vett részt modellként.
Forrás: Még a 80-as években ismerkedett össze Andie és Paul, miután a Gap kampányában együtt szerepeltek. Az ő kapcsolatukból született Margaret, aki neked is ismerős lehet!

A fiatal lány legutóbb a Volt egyszer egy Hollywoodban is feltűnt, és nagyon úgy fest, hogy színésznői babérokra tör.
Forrás:

Lenny Kravitz hiába tölti be hamarosan az 56-ot, mai napig a nők bálványaként emlegetik. Exnejével, Lisa Bonettel pedig szuperül összepasszoltak, ráadásul hosszú ideig a sztárvilág egyik álompárjaként tartották őket számon. Nem meglepő, hogy lányuk, Zoë Kravitz sokak szerint a világ egyik leggyönyörűbb nője!


Forrás: Az akciófilmek sztárjának három gyönyörű lánya is született, akik igazán szerencsés géneket örököltek. Sistine, Scarlett és Sophia egyaránt elmehetnének modellkedni!
Forrás: Kék szemével és ellenállhatatlan sármjával Jude Law már sok millió nő szívét elrabolta. Nincs hát abban semmi meglepő, hogy exfeleségével, Sadie Frosstal közös gyermekei szintén sokat örököltek külsejéből. A 24 éves Rafferty és a 20 éves Iris mindketten nagyon szerencsések ezen a téren. Nem csoda, hogy kipróbálták már magukat a modellkedésben!
Forrás: Lea Thompson a 80-as évek egyik nagy sztárja volt, köszönhetően a Vissza a jövőbe!-filmeknek. Azt viszont kevesen tudják, hogy az utóbbi pár évben oly népszerű színésznő, Zoey Deutch az ő lánya!

Bizony, Zoey pedig nem csak színésznői képességeit örökölte édesanyjától.