Galéria

7 alkalom, amikor a királyi család tagjai magukhoz képest merész ruhában jelentek meg

Forrás: Ha van valaki, aki nagyon óvatos az öltözékével, és mindig visszafogott darabokat választ, az Katalin hercegné! Épp ezért megy ritkaságszámba, ha ő kihívóbb ruhát visel magán: mint ahogy ez 2014-ben történt egy gálán. A hercegné egy kék Jenny Packham ruhában érkezett, amiben kivételesen még combjait is megmutatta.
Forrás: Hasonlóan nagy meglepetés volt az, amikor 2016-ban a Bob, az utcamacska brit premierjére érkezett, és a választása egy fehér, combközépig felsliccelt ruhára esett. De tény, hogy gyönyörűen nézett ki benne!
Forrás: 2018-ban ausztrál körútjukon Meghan Markle egy spagettipántos maxiruhát viselt, ami olyan magasan volt felvágva, hogy még combja is megvillant séta közben.
Forrás:

Szintén 2018-ban, Új-Zélandon érte egy kisebb baki Meghant, amikor egy látszólag visszafogott Givenchy szoknyában jelent meg, hogy beszélgessen egy kicsit a rajongókkal. A kék ruha ugyanis bizonyos szögekből nagyon áttetsző volt, így akaratán kívül fehérneműjét is megmutatta.


Forrás: Vilmos és Harry édesanyja, Diana hercegné mindig nagyon szabad szellemű volt, és imádott csinosan öltözködni. Ezért egy idő után őt már nem annyira hatották meg a szigorú öltözködési szabályok, és ha épp úgy támadt kedve, bátran felvette a pánt nélküli miniruhát vagy a combjáig felvágott estélyit. Utóbbi kategóriába tartozik ez a csinos darab is, amelyet még a 80-as évek végén, Károllyal közös ausztrál körútján viselt.
Forrás: Beatrix hercegnő 2017-ben egy partira választotta ezt a kék ruhát, amivel elérte, hogy mindenki megforduljon utána. Ugyanis bár a kék réteg alatt egy bőrszínű miniruhát viselt, az összkép mégis kifejezetten kihívó volt.
Forrás:

Beatrix hercegné másik kihívóbbnak mondható ruhája volt ez a fekete, felsliccelt ruha, amit egy vörös szőnyeges eseményre választott. A végeredmény viszont valóban nagyon csinos!