Galéria

Híres nők, akik meleg férfihoz mentek feleségül

Forrás:

Ha nem ismerős Renate, a mellette álló férfira biztosan ráismersz. Renate volt Elton John első, és egyetlen felesége. Az énekes 1984-ben vette el a hangmérnökként dolgozó lányt, ám négy évvel később bejelentették, hogy elválnak. Elton John ezzel egyidőben coming outolt is, és elmondta, hogy nagyon szerette a lányt, nem bánta meg, hogy elvette, de nem tudta boldoggá tenni. Aztán összesodorta az élet David Furnish-sel, akivel 25 éve vannak együtt és béranya segítségével két közös gyermekük is született.


Forrás:

Vincente Minnelli rendező élete során négy feleséget is elfogyasztott, közülük az első Az Óz, a csodák csodája színésznője, Judy Garland volt. Álompár is lehettek volna, ám Vincente már akkoriban is nyíltan vállalta homoszexualitását a New York-i éjszakában, miközben Los Angelesben titkolta a dolgot. Valamit azért mégis jól csináltak, hisz, 6 évig tartó házasságuk gyümölcse lett a Tony-, Emmy-, Golden Globe- és Oscar-díjas amerikai színésznő és énekesnő, Liza Minelli.


Forrás:

Akinek az élete tényleg egy kabaré, hiszen első házasságával pont úgy járt, mint édesanyja. Liza 1967 és 1974 között élt együtt Peter Allen énekes-dalszerzővel, ám Allen később beismerte, hogy a férfiakhoz vonzódik, majd össze is költözött egy férfival, akivel végül bár nyolc év különbséggel, de mind a ketten AIDS-ben haltak meg.


Forrás:

Oké, Carrie kilóg a sorból, ő ugyanis csak majdnem mondta ki a boldogító igent a tehetségkutató ügynökként dolgozó Bryan Lourd-nak. A párnak 1992-ben gyermeke is született, ám Bryan végül még azelőtt elhagyta a színésznőt, hogy összeházasodtak volna, bár Carrie gyakran emlegette, hogy Bryan olyan számára, mintha a férje lett volna. Végül Carrie és Bryan útjai 1994-ben váltak külön, mikor Bryan felvállalta, hogy a férfiakhoz vonzódik. Ettől függetlenül egészen 2016-ig nem házasodott meg, mostani szerelme az ismert üzletember, Bruce Bozzi.


Forrás:

Öt év házasság és két gyerek után Vanessa Redgrave-et hidegzuhanyként érte Oscar-díjas rendező férje, Tony Richardson eltitkolt magánélete. A férfi azonban nem tudta tovább titkolni szexuális hovatartozását, mikor kiderült, hogy HIV-vírussal fertőzött. Vanessa oly annyira bizalmatlanná vált a történtek miatt, hogy csak évtizedekkel szerelmük kezdete után, 2006-ben ment feleségül Franco Nerohoz, noha már közös gyermekük is született.


Forrás:

Korának ügyeletes szívtiprója, Cary Grant nem engedhette meg magának, hogy pletykáljanak róla, így annak ellenére, hogy talán sosem volt heteroszexuális, többször is újraházasodott. A legtöbb feleség azonban csak egy, esetleg két évig bírta ki mellette, nem így Betsy Drake, akivel 13 évig volt együtt.


Forrás:

Ricky Martin hosszú évekig számított a nők bálványának, így nem csoda, hogy a gyönyörű modell, Rebecca de Alba is teljesen kiakadt, mikor megtudta, hogy a férfi, akivel 14 évet volt együtt, valójában meleg. Rebecca később úgy nyilatkozott, soha egy pillanatig nem gyanakodott szerelmére, és évekbe telt neki, mire egyáltalán szóba tudott állni az énekessel.


Forrás:

A színésznő csak házasságkötésük után tudta meg, hogy férje, a szintén színész Richard Cromwell biszexuális. A frigyet meglepően hamar, mindössze egy év után felbontották, ám Angela még sokáig őrizte exférje titkát. Szakításuk okát sok-sok évvel Richard halála után tárta a nyilvánosság elé.


Forrás:

Az Oscar-díjas színésznő, Elsa Lanchester 1929-ben ment hozzá szintén zenész Charles Laughtonhoz, majd egészen 1962-ig, Laughton haláláig házasok maradtak. E hosszú idő alatt azonban nem született gyermekük, és ennek okára csak később, Elsa önéletrajzi könyvében derült fény, melyben a színésznő maga vallotta be, hogy férje a férfiakhoz vonzódott.