Galéria

Intim felvételek a szülés csodájáról

Forrás: "A szülést nézni olyan, mintha két szerető szülőt figyelne az ember, akik türelmesen, állhatatosan másznak felfelé egy magas hegyre. Amikor végre elérik a csúcsot, akkor hirtelen nagy változás következik be és úrrá lesz rajtuk az öröm legintenzívebb formája."
Forrás: Burokban született
Forrás: Az első pillanatok apával
Forrás: Helló, mami!
Forrás: Amikor a szülő nő partnere egyben dúla is
Forrás: Segítő kezek. Ugyan a képről nem derül ki, de ez a szülés egy konyhában zajlott le.
Forrás: Természetes császár: a baba a saját ritmusában bújik elő a mama hasából.
Forrás: Boldogság.
Forrás: Ez aztán a tüdő!
Forrás: "Szavaznak a tesók. A báty azt mondja, neki oké a helyzet, még arra sincs szükség, hogy nyalókasütivel kenyerezzék le. A nővér azt mondja: látom, mi történik itt, engem nem vágtok át."
Forrás: "Ez az édesanya úgy érezte, hogy a dolgát végeznie kell a mosdóba kimennie, de az lett a vége, hogy kibújt a baba. Mert ilyenkor minden érzés hasonlónak tűnik: ha egy nő ellazítja az izmait (például a pisiléshez), akkor a baba is könnyebben ki tud bújni. Úgyhogy a vécé is remek hely a vajúdásra."
Forrás: Kezek
Forrás: Egy nagymama, amikor először pillantja meg az unokáját.
Forrás: Ez a férfi szivárványbabáját tartja a kezében. A kifejezést az angol nyelvben azokra az újszülöttekre használják, akiknek szülei nem sokkal korábban vesztettek el babát például vetélés következtében vagy mert a kicsi halva született. Ahogy a vihar után is előbújik a szivárvány, az új babával a megpróbáltatásokat az ő életükben is felváltja a boldogság és a megkönnyebbülés.
Forrás: Ugyanaz az apa egy év múlva, második egészségesen született gyermekük világrajöttekor.
Forrás:

Leilani Rogers szereti a köldökzsinórt és a méhlepényt is megörökíteni.



Forrás: Ez az édesanya otthon szülte meg harmadik gyermekét. Nem volt benne biztos, hogy sikerülni fog – de szerencsére minden rendben volt.
Forrás: Leilani nem feledkezik meg a szülő nő körül jelen lévő családtagokról és segítőkről sem. Ezt az apát akkor kapta lencsevégre, amikor éppen igyekezett összeszedni magát, miközben partnere fájásai egyre sűrűsödtek.
Forrás: Ezt most muszáj?
Forrás: A fotós öccse, kislánya születésekor. Ugye mindenki látja az örömkönnyeket a szemében?
Forrás: Leilani Rogers kedvenc pillanatai közé tartozik, amikor az apák megmutatják az újszülöttet nagyobb gyermekeiknek.
Forrás: "Ez a baba a születése után még két órán át összeköttetésben maradt a méhlepénnyel. Hagyták, hogy a köldökzsinór magától hagyja abba a pulzálást és addig is oxigéndús vérrel, valamint tápanyagokkal lássa el a kicsit."
Forrás: Amikor császármetszés után lehull a függöny és az anya először pillantja meg kisbabáját.
Forrás: Családi kör
Forrás: Megnyugvás