Galéria

6 sorozat, amit elkaszáltak 2020-ban

Forrás: A sorozat egy csapat diákról szól, akik útnak indulnak egy sulis kirándulásra, ám a busz kénytelen visszafordulni. Amikor viszont hazaérnek, nem várja őket senki, sőt, az egész város kiürült. Csak ők maradtak, és fogalmuk sincs, mi történhetett. A sztori elég izgalmas volt ahhoz, hogy rengeteg nézőt vonzzon maga elé, és a Netflix be is rendelte a folytatást. Azonban a koronavírus keresztbe tett nekik, és emiatt végül úgy döntöttek, hogy mégsem szeretnének több részt forgatni a sztorihoz.
Forrás: Két évadot futott a Netflix őrületes sztorija, amiben aztán volt minden! A történet Pattyről szólt, aki duci lányból gyönyörű tinédzserré vált, és egy coach meglátja benne a lehetőséget arra, hogy szépségkirálynő legyen. Na de Patty körül csak úgy tornyosulnak a problémás helyzetek és gyilkosságok... A sorozatot rengeteg kritika érte, és a második évad sem hozott úgy, ahogy tervezték, ezért pár hónapja hivatalosan is elkaszálták a történetet.
Forrás: A semmiből érkezett, és hatalmasat futott ez a sorozat, ráadásul úgy ért véget az első évad, hogy mindenki tudni akarta, mi lesz a másodikban. A forgatókönyvet meg is írták hozzá, noha hivatalosan nem rendelték be a folytatást, ám a koronavírus itt is komoly gondokat okozott, és a Netflix végül nem kért a következő évadból.
Forrás: Az izgalmas sci-fi sorozat első évada hatalmas siker volt, mind történet, mind szereplők tekintetében. Különösen sokat köszönhettek a Takeshit alakító színésznek, Joe Kinnamannak, akinél jobbat keresve sem találhattak volna erre a szerepre. Azonban a sorozat egyik lényege, hogy ugyanaz a személy több külsőben is megjelenhet, emiatt pedig a második évadban egy új színész kapta meg a főszerepet. Anthony Mackie nevét a Marvel-filmekből jól ismerjük, a színésznek nagy rajongói tábora van, de valahogy mégsem jött be ez a váltás. A második évad messze nem volt olyan sikeres, mint az első, nemrég pedig úgy döntött a Netflix, hogy a harmadik évadot már nem rendeli be.
Forrás: A PLL óta Lucy Hale-nek nincs sok szerencséje, hiszen két sorozatban is főszerepet alakított, és mindkettőt hamar elkaszálták. Legutóbb épp a Riverdale spinoffot, a Katy Keene-t szüntette meg a The CW csatorna, mert a többi újdonsághoz képest (Batwoman, Nancy Drew) ez már nem hozott akkora nézettséget, mint szerették volna.
Forrás: És még egy, a Riverdale világába tartozó sorozatnak mondhatunk búcsút, ugyanis nyáron kiderült, hogy az új Sabrinát sem folytatják már. A negyedik évad lesz az utolsó, amiben legalább némi lezárást kaphat a karakter, hiszen nem a már elkészült 3. évad után kaszálták el hirtelen a sorozatot.