Galéria

Ennek a 3 csillagjegyes párosításnak a legboldogabb a házassága

Forrás: Elsőre talán azt gondolod, hogy két ennyire pörgős, erős személyiség nem jó párosítás, de erről szó sincs! Ezek az ambiciózus jegyek ugyanis folyamatos támogatást biztosítanak egymásnak, imádnak együtt újabb kalandoknak nekivágni, és a viták után megadják egymásnak a szükséges teret a gondolkodásra. Ez segít, hogy gyorsan tovább lendüljenek a problémákon, és ismét minden olyan legyen közöttük, mint a veszekedés előtt.
Forrás: Ez a két jegy olyan szinten képes megérteni egymást, ahogy senki más. Mindketten intellektuális, független, kedves személyiségek, akik nagyra tartják az egész éjszakán átívelő beszélgetéseket. Az egyetlen különbség kettejük között, hogy míg a Mérleg szereti a rutint és az egyszerűséget, addig az Ikrek sokkal kalandosabb természet, és folyton ezer dolgot csinál egyszerre. De ennek ellenére meg tudják találni az egyensúlyt!
Forrás: Ez a két jegy nehezen lép a házasság útjára, de amikor rájönnek, hogy milyen biztonságos és csodás az élet együtt, hamar meggondolják magukat. Csak a megfelelő ember kellett hozzá! Fontos nekik, hogy legyen idejük saját magukra, egyedül, de mivel mindketten így gondolkodnak, ez sosem okoz konfliktust közöttük. Jól megértik egymást, sokszor szavak nélkül is, ez pedig olyan erős köteléket teremt közöttük, amit lehetetlen lerombolni!