Galéria

Sztárok, akik saját magukat öltöztetik, stylist nélkül

Forrás: A gyönyörű színésznő nemrég mesélt arról, hogy imádja a csinos ruhákat, és ezért szívesen választja ki magának az öltözékét, stylist nélkül. "Imádom a divatot, és ez egy jó lehetőség arra, hogy kreatív legyek."

Azt viszont hozzátette, hogy van egy asszisztense, aki végignézi az új kollekciókat, és segít neki berendelni a darabokat, ám elsősorban mindig ő dönt, hogy mit szeretne felvenni.
Forrás: Bár közeli barátnőjével, a stylist Jessica Mulroney-val időnként együtt is dolgoznak, Meghan Markle sminkese elárulta, hogy ő ennek ellenére szinte mindig maga dönt a ruhái mellett. "Nincs stylistja. Minden, ami visel, általa lett kiválasztva."

Sőt, a sminkes elmondása szerint az esküvőjüket és egy-egy nagyobb eseményt leszámítva Meghan Markle mindig magának készíti el a sminkjét és a manikűrjét is, hogy az maximálisan tükrözze személyiségét.
Forrás: Hollywood egyik legstílusosabb színésznője többször is elmondta már, hogy nincs személyi stylistja. "Még mindig magamat öltöztetem. A vörös szőnyegre általában dizájnerektől kérek kölcsön ruhát, mert ez így egy kicsit egyszerűbb. Visszaadod a végén, és nem kell vásárolni menni."

Diane elmondta, hogy karrierje kezdetén volt stylistja, de a képeket elnézve úgy érezte, nem is saját magát látja. Mintha kezdett volna elvegyülni a tömegben, pont úgy nézett ki, mint mindenki más. Ezért határozott úgy, hogy inkább saját megérzésére hallgat a jövőben.
Forrás:

Noha a színésznő időnként kikéri egy stylist véleményét, például nagyobb események előtt, alapjáraton inkább saját ízlésére hallgat. Erről már többször is nyilatkozott: "az egyetlen oka annak, hogy nincs stylistom az, hogy ha [egy ruha] bukás lesz, akkor az inkább az én hibámból legyen."


Forrás: A Shameless színésznője túlságosan imádja a divatot ahhoz, hogy a döntéseit valaki más hozza meg helyette.

"Imádok játszani a ruhákkal, szerintem nagyon jó móka. Általában körbeküldök pár e-mailt a PR-cégeknek vagy dizájnereknek, és kiválasztom, ami tetszik, ők pedig elküldik nekem. Aztán visszapostázom nekik, és többé nem látom."
Forrás: Bár a modell maga nem erősítette meg, egy híres stylist elárulta, hogy Kate Moss szinte mindig saját magát öltözteti. Akárcsak Sienna Millernek és Diane Krugernek, úgy neki is megvan a konkrét elképzelése arról, hogyan szeretne kinézni, ezt pedig képes megvalósítani is.

"Nagyon jó stílusa van!"
Forrás: Dita már korábban is mesélt arról, hogy számára mennyire fontos a saját ízlése, ha ruhaválasztásról van szó. Sőt, ő nagyon elismerően vélekedik azokról, akik hozzá hasonlóan stylist nélkül öltözködnek.

"Az egyetlen modern híresség, aki most eszembe jut, és akit csodálok, az Diane Kruger, mert nincs stylistja. Akárcsak én, úgy ő is maga választja ki az öltözékét, kíséret nélkül."
Forrás: Tilda sosem hagyta, hogy mások döntsenek helyette, és ez az öltözködésénél is igaz. Korábban mesélt arról, hogy neki ilyen téren nincs segítsége, és ha kiöltözős eseményre hivatalos, saját maga keresi meg a tökéletes ruhadarabot.

"Nincs senki a bőröndömben, csak én, ebben biztos lehetsz."
Forrás:

Rachel Bilson szeret saját megérzéseire hagyatkozva kísérletezni, ezért nagyon ritkán kéri ki a stylistok véleményét.

"Magamat öltöztetem. Volt már olyan, hogy nyakláncot raktam a hajamba. Ez az, amiről az öltözködésnek szólnia kéne. Szórakozás és kísérletezés. Szerintem ez olyan dolog, amit vagy élvezel, vagy nem - én nagyon."


Forrás: Diane Keaton imdája a fekete-fehér párosításokat, és ez az elmúlt évtizedek alatt ez imidzsének része lett. A 74 éves színésznő pedig ma már olyannyira kitanulta, mi áll jól neki, hogy általában stylist nélkül öltözködik.

"Imádom a ruhákat. Én választom ki őket."