Galéria

Hihetetlen, de ezek a filmek idén már 25 évesek!

Forrás: Kedvenc játékaink pont 25 éve keltek először életre és a második legtöbb bevételt hozó film volt 1995-ben.
Forrás: A 10 dolog, amit utálok benned és a Bajos csajok előtt is volt olyan tinifilm, amiért lehetett rajongani és ami még a mai kasszasikerek között is megállja a helyét. Alicia Silverstone, pedig minden bizonnyal örökké Cher Horowitz marad a divatimádók körében.
Forrás:

Az amerikai Jesse (Ethan Hawke) és a francia Celine (Julie Delpy) szerelme egy Budapestről Bécsbe tartó vonaton kezdődik, a fiatalok ezután együtt töltenek pár órát a bécsi éjszakában... Kettejük történetét pedig a 2004-es Mielőtt lemegy a Nap és a 2013-as Mielőtt éjfélt üt az óra című alkotásokban követhetjük tovább. Kedves, megható és romantikus filmek rajongóinak mondhatni kihagyhatatlan!


Forrás: Joe Johnston filmjében egy életre kelt társasjáték okoz nem kevés galibát egy amerikai kisvárosban. A filmben Robin Williams, Bonnie Hunt, a még kislány Kirsten Dunst és Bradley Pierce kapták a főbb szerepeket.
Forrás: Nem egy tipikusa női klasszikus kedvenc, mégse hagyhattuk ki a leghíresebb ügynök 1995-ös történetet sem a felsorolásból, ami egyébként a 4. legnépszerűbb film volt abban az évben.
Forrás: Will Smithen sem fog sokat az idő, a Bad Boys 3. része pedig idén került a mozikba.
Forrás: Meg Ryan és Kevin Klein párosa azért érkezik Párizsba, hogy végleg leszámoljanak a szerelemmel, ám tervük számos akadályba botlik és a végén már lehet nem is akarnak annyira nagyon hátat fordítani annak az édes romantikának.
Forrás: A szépséges indián hercegnő Pocahontas, és John Smith szerelme volt a Disney 33. animációs filmje.
Forrás: Gondoltad volna, hogy már 25 éve annak, hogy Antonio Banderas és Salma Hayek párosa kicsit felkavarja az állóvizet Mexikóban?
Forrás: Brad Pitt és Morgan Freeman nyomozópárosa stílszerűen, a 1995-ös év 7. legtöbb filmes bevételt hozta.
Forrás: Bruce Willis, 1995-ben már harmadszor bújt John McClane bőrébe.
Forrás: Apollo 13 három fős legénységéről szóló alkotás, a mai napig kategóriájának egyik legjobbja.
Forrás: Egy nagyon szép történet arról, hogy a kezdetben csak kitalált szerelem, hogy tud apró, de biztos lépésekkel valósággá válni. Keanu Reeves és Anthony Quinn párosa miatt mindenképpen kihagyhatatlan.
Forrás: A filmet még most is sokszor vetítik a kereskedelmi tévék.
Forrás: Angela (Sandra Bullock) egy nap arra ébred, hogy nem csak egyszerűen kirabolták, hanem megfosztották a személyiségétől is.
Forrás: Egy nagyon szép kosztümös film Emma Thompson, Hugh Grant és Kate Winslet főszereplésével.
Forrás: Emlékszel még Casperra a szellem-kisfiúra és vicces nagybácsikáira, akik mindent megtettek azért, hogy "házuk" lakóinak életét megnehezítsék?! Ha esetleg nem láttad még volna a filmet, akkor mindenképpen érdemes bepótolnod egyszer!