Galéria

A legkínosabb díjátadós bakik

Forrás:

Ki ne szeretné a mindig jókedvű Jennifer Lawrence-t? A színésznő az évek alatt sokszor megmutatta, hogy a hírnév ellenére ő még mindig ugyanaz a lány, aki volt. A 2013-as Oscar díjátadón mindenki rémálma vált számára valóra, amikor a színésznő elesett a színpadra menet. És nem elég, hogy elesett, alig tudott felállni és szinte négykézláb mászott fel a pódiumra. Szerencsére a humorérzéke ekkor sem hagyta cserben és elviccelte a dolgot.

 

 


Forrás:

Kristen Stewart lehet hogy jó filmszínésznő, de nem a színpadra született. A 2009-es MTV Movie Award díjátadóján a színésznő leejtette és eltörte a neki ítélt Aranypopcornt. Amikor meglátta, hogy mit csinált, annyit mondott: „Épp olyan kínos voltam, mint vártátok, szóval most megyek. Sziasztok!”

 

 


Forrás:

A legjobb filmnek járó Oscar a legnagyobb elismerés, amit egy film megkaphat. Ezért amikor 2017-ben a Kaliforniai álom megkapta a díjat, joggal örültek a stábtagok a győzelemnek. Csakhogy az öröm nem tartott sokáig, pár perc múlva kiderült, hogy tévedés történt és a valódi győztes a Holdfény volt. Azért a Kaliforniai álom készítői sem szomorkodtak, mert hat másik kategóriában tényleg ők vitték el a díjat.

 

 


Forrás:

A 2015-ös Oscar gálát A szürke 50 árnyalata sztárja valószínűleg szívesen elfelejtené. A színésznő szintén híres édesanyjával, Melanie Griffith-tel érkezett a vörös szőnyegre, ahol meginterjúvolták a párost. A riporter megkérdezte az idősebb színésznőt, hogy látta-e Dakota filmjét, aki nemmel válaszolt és azt mondta, nem is szeretné megnézni. Erre Johnson felcsattant és indulatosan válaszolta anyjának: „Rendben, akkor nem kell megnézned!”. Valószínűleg egy régóta húzódó családi konfliktusnak lehettünk szemtanúi.

 


Forrás:

Tommy Wiseau filmje, A szoba a kritikusok szerint minden idők egyik legrosszabb filmes alkotása. A róla szóló életrajzi vígjáték, A katasztrófaművész, amit James Franco rendezett, viszont több díjat is elnyert. Amikor Franco átvette a neki járó díjat- felhívta Wiseau-t a színpadra. Mindenki azt hitte, hogy Tommy beszélni is fog, de amikor a mikrofonért nyúlt, Franco elvette tőle és nem hagyta szóhoz jutni. Elég kellemetlen pillanat volt és senki nem érti Franco viselkedését.

 

 


Forrás:

Kanye West hírhedt nyers stílusáról és arról, hogy mindig kimondja, amit gondol. A sztár azonban 2009-ben túl messzire ment, amikor el akarta venni Taylor Swifttől, a neki járó díjat. Az énekesnő a „You Belong With Me” című számával nyerte el a legjobb női előadónak járó díjat. Kanye nem értett egyet a döntéssel, így felsietett a színpadra, kikapta a Swift kezéből a mikrofont és elmondta, hogy igenis Beyonce a legjobb énekesnő. Taylornak természetesen rosszul esett a dolog, Kanye Westet pedig azóta sokan egy igazi bunkóként tartják számon.

 


Forrás:

A 2013-as MTV Movie Awardson Will Farrellnek ítélték a legviccesebb komikusnak járó díjat – jogosan. A Városfejlesztési osztály Aubrey-ja ezt viszont nem így gondolta. A színésznő felment a színpadra és megpróbálta elvenni Farrelltől a díjat, aki értetlenül állt az eset előtt. Végül Plaza-t lekísérték a színpadról és elég egyértelművé vált, hogy a művésznő túlságosan is felöntött a garatra.

 

 


Forrás:

,Nem tudni kinek az ötlete volt, hogy James Franco és Anne Hathaway vezesse a 2011-es Oscar gálát, de az biztos, hogy aki ezt kitalálta nem tudott sokat a színészekről. Anne és James személyisége teljesen eltérő és ez a díjátadón is egyértelművé vált. A két híresség feszülten, kellemetlenül érezte magát és kínos viccekkel próbálták oldani a hangulatot – kevés sikerrel. Sok sztár szerint az eddigi legkínosabb díjátadón vehetett részt az, aki 2011-ben elment az Oscarra.

 

 


Forrás:

Scarlett Johansson épp a 2015-ös Oscar vörös szőnyegén pózolt, amikor John Travolta a karjaiba zárta a színésznőt. A férfi számára jó ötletnek tűnt, hogy hátulról ölelje át a mit sem sejtő Scarlettet, aki viszont láthatóan nem örült a férfi figyelmének. A legrosszabb, hogy a jelenetet több fotós is megörökítette.

 

 


Forrás:

Köztudott, hogy Johnny Depp nem veti meg az alkoholt. Ez egyébként sem túl egészséges, de akkor igazán kínos, amikor hivatalos jelenése lenne az embernek. Pár éve a színésznek a Hollywoodi Filmfesztiválon kellett volna beszédet mondania, de nem sikerült értelmes mondatokat összeraknia. A színész az orra alatt motyogott, aztán arról kezdett beszélni, hogy a mikrofon, ami előtte van, „a legfurcsább mikrofon, amit valaha látott”. Azóta reméljük rendeződött a viszonya az itallal.