Galéria

Ez a sorozat illik hozzád a horoszkópod szerint

Forrás:

A visszatérők

Kalandos Kosként szereted a gyors tempójú sztorikat, a The 100, vagyis magyarul A visszatérők című sorozat pedig épp ilyen. Száz fiatalkorú bűnöző történetté követi nyomon, akik a Föld körül keringő óriási űrállomáson élnek, míg nem az időközben lakhatatlanná vált Földre küldik a fiatalokat felderítés céljából.

Ezt is ajánljuk: Stranger Things, Vikingek


Forrás:

Riverdale

Az állatövi jegyek legmegbízhatóbb, ugyanakkor legmakacsabb jegyének mi más jönne be, ha nem hozzá hasonló karakterek küzdelmét nézni? A riverdale-i fiatalok, Jughead, Archie, Betty és Veronica gondoskodnak majd a kikapcsolódásodról, miközben számos rejtélyt próbálnak megfejteni.

Ezt is ajánljuk: Hazug csajok társasága, Elit


Forrás:

Odaát

A kíváncsiságodat most egy szuper sorozatban is kiélheted. A szellemes, kissé csintalan Ikrek odáig lesznek a két fivér Dean és Sam Winchester karakteréért, akik gonosz, természetfeletti lényeket igyekeznek levadászni.

Ezt is ajánljuk: Shameless – Szégyentelenek, Lucifer


Forrás:

Dinasztiák

Rengeteg humor, még több dráma, leginkább így lehetne jellemezni a sorozatot, ami a dúsgazdag Carrington família mindennapjaiba enged betekintést. A karakterek pedig gyorsan a szívedbe lopják majd magukat.

Ezt is ajánljuk: A telhetetlen, Édes magnóliák


Forrás:

Supergirl

A mindig maximalista Oroszlánok sokszor szeretnének természetfeletti tulajdonságokkal rendelkezni, hogy még jobban teljesíthessenek – akárcsak Supergirl. Vigyázat, a sorozat enyhe függőséget okozhat!

Ezt is ajánljuk: A holnap legendái, Trónok harca


Forrás:

Roswell: New Mexico

Szereted a csavarokban gazdag történeteket, és persze a romantika sem áll távol tőled. Az 1999-es sorozat rebootjában, Liz a beteg apja miatt visszatér Roswellbe, ahol találkozik gyerekkori szerelmével, aki rendőrként dolgozik. Rájön, hogy Max és két testvére földönkívüliek…

Ezt is ajánljuk: Szirén, Legacies: a sötétség öröksége


Forrás:

Tuti gimi

A Mérlegek számára különösen fontos az egyensúly és a harmónia, ez a kedves kis sorozat pedig meghozza nekik a várt hatást. A sztori középpontjában a testvérpár Lucas és Nathan Scott áll, akiknek mindennapjait nem kerüli el a szívfájdalom, az ármány, a kihívás, na meg a romantikus kapcsolatok.

Ezt is ajánljuk: Szívek doktora, The A-list


Forrás:

Gossip Girl

Hogyha egy valamivel lehetne jellemezni a Skorpió jegy szülötteit, akkor az az igazság keresése lenne. Nos, ebben a sorozatban bőven lesz alkalmuk kiélni vágyaikat, Serena és Blair ugyanis tesznek róla, hogy az Upper East Side életében mindig legyen valami izgalom. És a legfőbb kérdés, kicsoda Gossip Girl?

Ezt is ajánljuk: You, Good Girls


Forrás:

A holnap legendái

A Nyilas szereti az utazásokat, ezt a képzeletbeli kalandot pedig egyenesen imádni fogja. A DC-féle A holnap legendái időutazásai nem mindennapi kalandokra csábítanak, miközben a hősök, és a gazemberek rendre összecsapnak az idővonal megmentésének érdekében.

Ezt is ajánljuk: A SHIELD ügynökei, Black Mirror


Forrás:

Az uralkodónő

A Bak szülöttei nem ismerik a lehetetlen szót, főleg, ha a sikerről van szó, ahogy az uralkodónők sem. Az amerikai történelmi fikciós sorozat középpontjában I. Mária skót királynő áll, akinek korai hőstettei mellett nem lehet elmenni szó nélkül.

Ezt is ajánljuk: The Crown, Virgin River


Forrás:

iZombie

Kevés nyitottabb csillagjegy létezik a Vízöntőnél, akiknek simán belefér egy menő zombis sorozat is. A történet Olivia Moore-ról, egy fiatal lányról szól, akit egy hajópartin megkarmol egy zombi és ezért halottasházban kezd el dolgozni, hogy könnyen jusson hozzá az emberi agyhoz. Bizarr, ugye?

Ezt is ajánljuk: The Rain, The Sinner


Forrás:

Vámpírnaplók

A Halak imádnak a varázslatos kis világukban élni, így számukra szinte semmi misztikum sincs a vámpírokban, vagy épp a vérfarkasokban. Stefan, Elena, és Damon hármasa pedig pont azt a romantikát hozza el az életükbe a sorozattal, amire vágynak – kissé mesebeli, kissé hihetetlen, de nagyon is szerethető.

Ezt is ajánljuk: A nagy pénzrablás, Toy Boy