Galéria

Leighton Meester mesés szettjei, amikkel azonnal ellopta a reflektorfényt

Forrás: Leighton Meester a virágmintát is nagyon szereti! Tavaly nyáron ezt a csinos ruhát viselte férje oldalán, és remekül állt neki!
Forrás: Íme még egy a virágos szettek közül, amihez ráadásul egy szögletes kézitáskát viselt.
Forrás: A félvállas ruhák a 2000-es években nagy népszerűségnek örvendtek, az utóbbi években viszont már kevésbé láthatjuk őket, pláne a sztárokon. Leighton Meester azért néha előkapja őket a szekrényből - és igen, ezúttal is a virágminta volt a nyerő!
Forrás: De azért nem csak ezt a játékos mintát szereti! A színésznő a fekete színtől sem riad vissza, sőt, a maszkulinabb daraboktól sem. Ez a szett egyszerre ötvöz magában mindent, ami kell az eleganciához!
Forrás:

A fekete és a fehér pedig mindig nagyon jó párost alkotnak. Nem csoda, hogy 2018-ban a AMA-gálára ebben érkezett!


Forrás: A bézs színek nagyon jól állnak a színésznőnek, aki egyébként a lábvillantós daraboknak sem mond nemet!
Forrás: Íme egy szett egy 2017-es divatbemutatóról, ahová Leighton Meester egyszerű, de vagány darabokat válogatott össze. A színek azért most is szerepet kaptak: hiába a fekete-fehér ruházat, a bézs kabát, a pink táska és a kék csizma együtt érdekes képet alkotnak.
Forrás:

És természetesen Blair Waldorfról sem feledkeztünk meg! Leighton Meester a hétköznapokban visszafogottabb, de ahogy ő, úgy karaktere is imádta a színeket összekombinálni. Az élénk sárga magas sarkú és a zöld kabát ezt bizonyítja!