Galéria

Katalin hercegné 5+1 legfontosabb öltözködési szabálya

Forrás: Nem is kérdés, Katalin hercegné bármikor megengedhetné magának, hogy minden nap újabb és újabb ruhákat vegyen fel, ő viszont szereti kihasználni a gardróbját, és gyakran nyúl vissza a már korábban viselt darabokhoz.

Más kiegészítők, eltérő frizura, Katalin tudja, hogy az igazi kreativitás itt kezdődik, nem az állandó vásárlásnál.
Forrás: Sminkelés terén rég tartja magát az az aranyszabály, hogy vagy száj- vagy szemhangsúlyos sminket érdemes viselni, ám egy egészen hasonló trükk az öltözködés terén is igaz.

A villantás egyáltalán nem közönséges, ha az ember lánya egyszerre nem mindenét akarja megmutatni. Egy csini miniruha már túl sok, ha a dekoltázsod is bedobod, ha pedig a ruhád felül kivágott, akkor alul érdemes szolidabbra venni a hangvételt.
Forrás: Katalin hercegnéről kevesen gondolnák, ám ő is rendszeres követi a divatot, sőt, előszeretettel néz ki magának a kifutóról darabokat. Ez az Erdem kreáció a hasvillantással például túl közönséges lett volna egy hercegnéhez, ám egy egyszerű selyem szalaggal máris alkalomhoz illő lett. 
Forrás: És igen, Katalin hercegné követi a trendeket, de semmit nem tart nagyobb becsben, mint a jól bevált alapdarabokat. Hiszen a trendek jönnek és mennek, ám a nagy klasszikusokkal sosem lehet mellé lőni, minden más csak szemfényvesztés és erőlködés.
Forrás:

A mai világban egyre nehezebben viseljük, ha dress code-ok közé szorítanak minket, ám Katalin hercegné nem fél a megkötésektől. Legyen szó bármilyen eseményéről, ő mindig az alkalomhoz illő szettet választ, mert túlöltözni legalább annyira kínos, mint alulöltözni. 


Forrás: Katalin hercegné ma már az egyik legstílusosabb híresség, ám ez nem jelenti azt, hogy korábban nem követett el bakikat. Ma már elképzelhetetlen lenne, ám 2012-ben Katalin még simán megjelent egy viseletes cipőben a nyilvánosság előtt.

Azóta már sokat változott, és pont a cipője az, amire a legjobban ügyel, hiszen hiába a csinos ruha, ha a ciki a cipő.