Galéria

Ahol a sztárok az Oscart tartják

Forrás:

 

Emma Stone rengeteget utazik, ezért rábízta az Oscar-díját az édesanyjára. A szobor az anyukája házában van és mióta Jimmy Kimmel műsorvezető meglepte Emma Stone-t egy babákra való műanyag bugyival, az Oscar-díj még alsóneműt is visel.

 


Forrás:

 

Miután a 2005-ben Oscart nyert A nyughatatlanban nyújtott alakításáért, Reese Witherspoon sokat gondolkozott azon, hogy mit kezdjen a díjjal. Először kopogtatót szeretett volna csinálni belőle, utána nyaklánccá szerette volna átalakítani. Végül egy sokkal hagyományosabb módszer mellett döntött: kitette a szobrot a nappalijába.

 


Forrás:

 

Jennifer Lawrence a 2012-es Napos oldallal nyert Oscar-díjat. Az arany szobrot elvitte Kentuckyba, a családi házukba és kitette a szülei zongorájára.

 


Forrás:

Tom Hanks családja imádja a sportot, ezért rengeteg trófeájuk van különböző versenyekről.Ezeket egy közös szekrényben gyűjtik. Hanks Oscar-díjai is a serlegek mellett kötöttek ki. A színész a Philadelphia és a Forrest Gump filmekért nyerte el a díjat.

 


Forrás:

A 2002-es Chicago című film Oscar-díjat hozott Catheirna Zeta-Jones számára. A színésznő a szobrot elvitte a Bermudákon lévő nyaralójába és azóta is ott tartja. Azért döntött így, mert rájött, hogy „nem sok Oscar élhetett a Bermudákon” – szerette volna, ha az arany szobor világot lát.

 


Forrás:

Lupita Nyong’o 2014-ben nyert Oscart a 12 év rabszolgaságban című filmben nyújtott alakításáért. A színésznő nem csinált nagy felhajtást a dologból, egyszerűen feltette az egyik polcra a többi holmija mellé. A Variety magazinnak elmondta, hogy azt sem bánja ha mások közelről meg szeretnék nézni a díjat, szívesen odaadja nekik.

 


Forrás:

Jamie Foxx megunta, hogy mindenki megnézi az Oscar-díját, amikor a házába látogat, ezért rábízta a menedzserére. A díj így az ő házában van, Foxx-nak pedig nem kell folyamatosan mutogatnia.

 


Forrás:

 

Alicia Vikander a 2016-os Dán lánnyal nyerte el a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat. A színésznő ekkoriban rengeteget utazott és költözött, ezért egy barátjának adta megőrzésre a díjat. A szobor azóta sem került vissza hozzá, a barátja lánya vigyáz rá, még képeket is küld Vikandernek, hogy biztosítsa róla: az Oscar jól van!

 

 

 


Forrás:

 

Jamie Foxx-hoz hasonlóan Kate Winsletnek is a vendégekkel gyűjt meg a baja. Folyton mindenki az Oscarjáról kérdezett, amit ő nagyon unt már, ezért betette a fürdőszobába, ahol nincs folyton szem előtt.

 


Forrás:

Natalie Portman a Fekete hattyúval nyerte el a legnevesebb kitüntetést 2011-ben. A szobrot viszont azóta nem is látta, valahová eltette, de már nem tudja, hogy hova. Furcsának érezte volna, ha folyton egy arany szobrot nézeget, ezért inkább elrakta.