Galéria

10 kevésbé ismert karácsonyi film, amit muszáj látnod

Forrás: Tavaly nagyot robbant a Netflix karácsonyi filmje, ami az A Christmas Prince címet viselte. A nagy sikerre való tekintettel pedig itt a második rész, amit muszáj látnod - persze előtte feltétlenül nézd meg az egyet is. Amber újságíróként dolgozik, és egy véletlen folytán sikerül beépülnie Aldovia (egy képzeletbeli ország) királyi családjába tanítónőként. Az első részben azt láthatod, hogyan szeret bele a hercegbe, és változtatja meg az életét, a másodikban pedig már a királyi esküvőt láthatod; mindkét sztori karácsonykor játszódik, és nagyon romantikus!
Forrás: A Grincs filmet biztosan ismered, de azt talán nem is tudtad, hogy néhány hete kijött a 3D-s, animációs rajzfilm változata is, amit sokan a 2018-as karácsony slágermeséjének tartanak. Grincs egyedül él egy barlangban, kutyájával, és igyekszik elkerülni az embereket. Azonban amikor Kifalva ünnepi készülődésbe kezd, a zöld szőrmók egyre mérgesebb és mérgesebb lesz a hangoskodás miatt, és eltervezi, hogy tönkreteszi a karácsonyt. De ez nem megy olyan egyszerűen, ahogy elképzelte...
Forrás: Abby egy tehetséges fotós, aki nehezen találja meg álmai munkáját. A karácsonyi szezonban legalább annak örülhet, hogy hazautazik hozzá legjobb barátja, Josh, akivel együtt dolgoznak az ünnepi vásárban. A lány egy nap megörököl egy karácsonyi kalendáriumot, ami különös erővel bír: minden nap kinyílik rajta egy ablak, ami megjósolja a jövőt. És egyúttal úgy fest, végre lehetősége nyílik Abbynek arra, hogy megtalálja az igaz szerelmet is.
Forrás: Ha fergeteges vígjátékra vágysz, nézd meg a Rossz anyák karácsonya című filmet. Mila Kunis, Kathryn Hahn és Kristen Bell az első filmben is hatalmasat parádéztak, de a második is szuperül sikerült: a történetben az anyukák begőzölnek a karácsonytól, és elegük lesz abból, hogy mindent egyedül kell csinálniuk. Ezúttal inkább a saját szórakozásukra helyezik a hangsúlyt, csakhogy számtalan váratlan dolog történik időközben.
Forrás:

A Rossz anyák karácsonyához hasonló módon készült el a Megjött apuci 2. része, amiben az első filmből már megismert karakterek karácsonyi ünneplését és annak előkészületeit láthatjuk. Brad és Dusty viszonya rendbe jött, és az ünnepi szezont is közös családjukkal tervezik tölteni: ám mindkettejük életét felforgatja az, hogy megjelennek a szüleik is.
Forrás: Ha animációs filmre vágysz, ami a karácsonyi időszakban játszódik, és még nem is régi, a tavalyi év egyik mesefilmjét muszáj látnod. A csillag Jézus Krisztus születését mutatja be, az állatok szemszögéből. A karakterek nagyon szerethetők és bájosak, könnyen lehet velük azonosulni, és miközben nézed, hamar azon kapod magad, hogy nagyon is drukkolsz nekik. És a jó hír, hogy a gyerekek is nagyon imádni fogják!
Forrás: Nemrég érkezett a moziba A diótörő és a négy birodalom, ami egy igazán izgalmas és szerethető film lett. A sztori szerint egy fiatal lány átkerül egy varázslatos világba, miután megtalálja a kulcsot, ami egy felbecsülhetetlen ajándékot nyit - és ami ezek után el is tűnik. A párhuzamos univerzumban találkozik egy Philip nevű katonával, egy sereg egérrel és három birodalom kormányzóival: Philippel együtt kell megtalálnia a kulcsot, hogy ismét rendet teremtsen a világban.
Forrás: Nem minden nap történik meg velünk, hogy megöröklünk egy rénszarvas farmot: ez viszont mégis megtörtént Zoey-val, aki világ életében pilóta szeretett volna lenni. Karácsony előtt kapja meg a hírt, és bár eleinte negatívan áll az örökséghez, végül egészen jól kezdi érezni magát. Pláne, amikor megismeri az ott dolgozó, nagyon jóképű Alecot. A filmben egyébként az Így jártam anyátokkalból ismert Ashley Williams játszik.
Forrás: Hannah egy társkereső applikáció feltalálója: a Perfect One app segít az embereknek abban, hogy párt találjanak. A lány végül úgy dönt, feliratkozik egy karácsonyi levelezőtárs programra, ahol egy számára ismeretlen partnert jelölnek ki. A levélváltások során viszont elkezdenek egymásba szeretni, és akár még happy end is lehetne a vége; ha nem derülne ki rövidesen Hannah számára, hogy a levelezőtársa valaki, akit évek óta próbál elkerülni. A színésznő ismerős lehet neked is, ugyanis a Grace Klinikából megismert Sarah Drew alakítja a főszerepet.
Forrás: Egy fiatal pár hosszú idő után a szakítás szélére kerül, és úgy döntenek, jobb, ha külön folytatják életüket. Amikor viszont hazautaznak karácsonykor, kénytelenek ismét szembesülni egymással, ami nem olyan egyszerű, mint hitték. Pláne, amikor kiderül számukra, hogy míg ők szakítottak, a szüleik elkezdtek randizni egymással, és nem kizárt, hogy mostohatesók lesznek.