Galéria

Gyors szépségtrükkök

Forrás: Ha zsírosodásra hajlamos az arcbőröd, akkor ezek az olajt felszívó kis lapocskák igazi lelkitársaid lesznek. Ha nincs időd a reggeli arcradír, tonik, arckrém szeánsza, csak itasd fel ezzel a kis lapocskával a felesleges zsírt a bőrödről és már indulhatsz is! Használd bátran napközben is. 
Forrás: Ezek az apró kis cukiságok igazi aduászai lehetnek a sminkes kincsesládádnak. Tökéletesen lehet velük felvinni alapozót, szemhéjfestéket, highlighter-t pillanatok alatt. A tisztításuk is gyors és egyszerű. 
Forrás: Kinek van kedve és ereje reggel órákon át göndöríteni a haját? Bízd csak ezt nyugodtan az éjszakai alvásra és a csodás éjszakai csavarókra. Reggel úgy ébredsz majd, mintha most jöttél volna ki a fodrásztól. Igazán felszabadító boldogsághormon ez a kávé mellett, ugye? 
Forrás: Figyelem lusta dívák! Most Ti következtek! Macskanő mood-ba nem olyan könnyű bújni, tudjuk. Azonban ha imádod a macskás szemeket, de se időd, se kedved ennek megrajzolásával bíbelődni reggelente, akkor a szemhéjtus bélyegzőt neked találták ki. Könnyen használható, látványos és nőies. Mi kell még? 
Forrás: Ébredés után egy újabb időigényes feladat a megfelelő szempilla és szemöldök kialakítása. Valljuk be kevesen ébrednek úgy, hogy tökéletesen néz ki mindkettő. A fekete vagy barna szempillaspirálok és szemöldök festékek, porok használata sok vesződést eredményezhet, azonban ha csak néhány perced van erre a műveletre, akkor tökéletes választás az átlátszó gél szempilla- és szemöldökspirál. Varázslatos formákat tudsz teremteni vele, mindamellett hogy a természetesség talaján maradsz. 
Forrás: Előző este már nagyon álmos voltál, azonban reggel szembesült csak igazán vele, hogy hajat kellett volna mosni? És ugyebár az idő ketyeg... Ne csüggedj, szerezz be egy szuper száraz sampont! Csodákra képes! Válassz természetes alapanyagokból készültet, hogy kedvezz a hajadnak és a fejbőrödnek is.