Galéria

3 csillagjegy, aki jól tud titkot tartani - És 3, akik egyáltalán nem

Forrás: Ez a jegy tényleg komolyan veszi, ha azt mondod, hogy "ez most maradjon köztünk". Mivel neki is nagyon fontos a bizalom és a másik iránti tisztelet, biztos lehetsz abban, hogy a titkaidat örökké megőrzi. Még akkor is, ha összevesztek, és megromlik a kapcsolatotok, ő nem akar majd ezzel bosszút állni rajtad.
Forrás:

A Halak jegy szülötte érzékeny és érzelmes lélek, ezért eszébe sem jutna, hogy a titkokat kifecsegje, és ezzel fájdalmat okozzon másnak. Arról nem is beszélve, hogy kifejezetten önzetlen horoszkópról beszélünk, aki előbb árulna el egy saját titkot, mint hogy továbbadja azt, amit mások rábíztak!


Forrás: Ez a jegy nagyon hűséges és őszinte barát. Lehet, hogy szeret a középpontban lenni, de ha valamit mondasz neki, biztosan jó hallgatóság lesz, és kettőtök között marad minden, amit megosztasz vele. Neki fontosak a barátságai, és egy kis pletykálkodás kedvéért nem sodorná veszélybe a kapcsolatotokat!
Forrás: Nagyon jó történetmesélő készsége van a Nyilas jegy szülöttének, imád beszélni, és emiatt néha túl sokat is mond. Ő mindent elég lazán vesz, és fel sem merül benne, hogy bizonyos információkat inkább meg kéne őriznie. Úgy van vele, hogy ha róla lenne szó, ő elmondaná másoknak, így meg sem fordul a fejében, hogy ezzel átlép egy határt.
Forrás: Az Ikrek jegyű ember imád pletykálni, és bár tudja, hogy nem kéne, mégis megesik, hogy többet mond, mint kellene. Imád beszélni, nagyon jó előadókészséggel rendelkezik, emiatt viszont előfordul, hogy annyira beleéli magát egy történetbe, hogy nem veszi észre, mikor fecseg ki egy titkot. Nem rossz szándékkal teszi, egyszerűen csak későn kapcsol.
Forrás:

A Szűz jegy szülötte nem tud jól titkot tartani, és általában legalább egy másik embernek elmeséli, hogy mit mondtál. Persze nem akar neked rosszat, egész egyszerűen csak egy harmadik személy véleményére is kíváncsi, hogy a lehető legjobb tanácsot adja neked. Néha viszont nem válogatja meg elég alaposan, hogy kiben bízik meg, így megeshet, hogy a titkod olyanok számára is kiderül, akiknek tényleg semmi közük hozzá.