Galéria

Sztárok, akik nyíltan vállalják, hogy botoxoltak

Forrás: "Nem fogok hazudni magamnak, egy bizonyos kor után a krémek már nem tudnak eleget adni a bőrnek, de a rugalmasság helyreállítására a vitamininjekciókat, a botox és a kollagén igenis hatásos módszerek" - nyilatkozta Cindy. "Igyekszem egészségesen élni, ami csodákat eredményez. Sok vizet iszom, figyelek arra, hogy mit eszem, és sportolok, de a bőröm minőségében a plasztikai sebészemnek is keze van".
Forrás: Nicole Kidman kipróbálta a botoxot, és nem is tagadta. Ahogy a véleményét sem, neki ugyanis nem jött be ez a módszer: "Kipróbáltam a botoxot, de nem tetszett a hatása, és ahogy megváltozott tőle az arcom. Ma már nem használom, és végre újra tudom mozgatni a homlokom".
Forrás:

A színésznő bátran elismeri, hogy arcfeltöltése volt és a botox sem ismeretlen számára, sőt Kaley támogatja is ezeket a beavatkozásokat, ugyanis szerinte nagyot tudnak dobni az önbizalmon. "Mindenki azt mondja, hogy szeresd magad, meg a belső értékek a fontosak, de tényleg akkor baj, ha valaki jól is szeretne kinézni? Persze ne egy pasi, vagy bárki más kedvéért változtass magadon, csak magad miatt".


Forrás:

"Én vagyok az első, aki beismerte, hogy használtam botoxot, és ekkor az anyukám nagyon kiakadt" - ismerte el Lina. "Akkor azt mondtam: »de anya, mindenki csinálja«, erre ő: »igen, de legalább nem beszélnek róla«. Én viszont nem akartam örökké tagadni a tagadhatatlant".


Forrás: A sztár állítása szerint belekóstolt már mindenbe, amit csak a plasztikai sebészet kínálni tudott neki, ám ő semmivel sem volt igazán elégedett: "Volt plasztikai műtétem, zsírleszívásom, egy igen, botox is, de tudjátok mit? Egyik sem jött be".
Forrás:

"Nem vagyok a plasztikai sebészet ellen" - mondta ki kerek perec Kim. "Már korábban kipróbáltam a botoxot, de 40 éves korom után tervezem újra csinálni".