Galéria

Gazdag sztárok, akik meglepően szerény életet élnek

Forrás:
Halle Berry az egyik legjobban fizetett amerikai színésznő, mégis úgy él, mint egy átlagos családanya. Berry szegény családból származik, ezért megbecsüli a vagyonát. „Igazán hálás vagyok azért, hogy jó módban élek, de az egyik legnagyobb félelmem, hogy mindent elveszítek.”-mondta egy interjúban. A színésznő gyerekeivel jár bevásárolni, és tömegközlekedést használ, ami számára teljesen természetes.
Forrás: Kate Middleton igazi előkelőség lett, amikor beházasodott a brit királyi a családba. A hercegné azonban nem szereti a felesleges költekezést és még a protokollt is megszegi emiatt. Katalin több eseményen is jelent már meg ugyanabban a ruhában és sokszor fotózták már le egyszerű öltözékekben high-fashion termékek helyett.
Forrás: Carrie Bradshaw-val ellentétben Sarah Jessica Parker a csillogó ruháknál jobban kedveli az egyszerű szetteket. A gyerekeit is szeretné szerényen nevelni, a fia például szinte csak olyan ruhákat hord, amiket az idősebb unokatesóitól örökölt.
Forrás: Keaneu Reeves az egyik legkedveltebb színész és ez nem véletlen. A Mátrix sztárja nem csupán kedves és illemtudó, de egyáltalán nem változtatta meg a pénz. A férfit gyakran látni tömegközlekedési eszközökön, ruháit leárazásokon veszi és luxuskávézók helyett inkább egy egyszerű padra ül le pihenni. Rengeteget jótékonykodik és nem igazán érdekli hatalmas vagyona.
Forrás: Julia Roberts szeretne normális családi életet élni, aminek nem része a luxus. A színésznő maga jár bevásárolni, a kertjében zöldségeket termeszt és kézzel kötött ruhákat készít a gyerekeinek.
Forrás: Jennifer Lopez egy igazi díva, aki szereti a luxust. Ennek ellenére nem tartja fontosnak azt, hogy mindig a legdrágább dolgokat vásárolja meg. Gyakran visel olcsó, átlagos ruhákat és nem zavarja az sem, ha egy eseményen nem egy tervező ruhakölteményében kell megjelennie.
Forrás: A svéd Ingvar Kamprad az IKEA alapítója és az egyik leggazdagabb ember volt a világon. Hatalmas vagyona ellenére a férfi szerény életet élt. A másodosztályon repült, használt ruhákat hordott és egy 1993-as Volvo-t vezetett. Kamprad-ot gyakran Mr Scrooge-nak hívták zsugorisága miatt. Szerinte viszont a drága holmik vásárlása csupán egy felesleges és rossz szokás. A svéd férfi 2018-ban hunyt el, 91 évesen.
Forrás: J. K Rowling dollár milliárdos lett a Harry Potter könyvek megírásával. A brit írónő a vagyona egy részét jótékonykodásra költötte, saját életét pedig „igazán átlagosnak” tartja. Rowling élete a könyvsorozat előtt mindennapi volt, sőt amikor a Harry Potter első részét írta munkanélküli volt és depresszióban szenvedett. Nem szerette volna, ha a pénz mindent megváltoztat körülötte és próbál minden szempontból normális életet élni.
Forrás:

Lehet, hogy Lady Gaga a színpadon extravagáns, de a magánéletében sokkal jobban szereti az átlagos dolgokat. Az énekesnő szereti az egyszerű szetteket, gyakran vásárol leárazásokon, sőt alkudozni is szokott! Imád magának főzni, sok sztárral ellentétben nem várja el, hogy minden étkezéséért egy szakács feleljen. Lehet, hogy manapság ő az egyik legismertebb előadóművész de az élete sokkal normálisabb, mint gondolnánk.