Galéria

10 sztárpár, akiknek kapcsolatát egy filmszerep tette tönkre

Forrás: Bár a kapcsolatukat sokáig titokban tartották, végül csak kiderült, hogy Jen és a rendező egymásba szerettek. Ami viszont összehozta őket, végül a szakítást is okozta. A közös munka eleinte inspiráló volt számukra, azonban mire eljutottak az anyám! utolsó forgatási napjaihoz, már lehetett sejteni, hogy ez nem fog működni. A rendező olyannyira megszállottja lett a filmnek és annak, hogy vajon milyen fogadtatást kap majd a végeredmény, hogy a kapcsolatukra egyáltalán nem maradt energiája. És ez a hozzáállás végül elvette Jennifer Lawrence kedvét a folytatástól.
Forrás:

JLo a táncos és koreográfus Cris Juddal élt házasságban, amikor a Gengszter románc című film főszerepét elvállalta. Noha a film végül szörnyű kritikákat kapott, egy dolgot biztosan elindított: Ben Affleck és Jennifer Lopez szerelmét. A két híresség akkor és ott egymásba szeretett, és miután Jen elvált korábbi férjétől, rögtön el is jegyezték egymást. Az esküvőre viszont nem került sor: akkor azzal az indokkal tolták el, hogy túl nagy médiaérdeklődés övezte a lagzit, de pár hónapra rá szakítottak Bennel.


Forrás:

Meg Ryan és Dennis 10 éven át alkottak egy párt, és rengeteg közös filmet forgattak. Amikor viszont a színésznő csatlakozott a Túszharc szereplőgárdájához, maga sem számított arra, hogy ez lesz a válásának egyik fő oka. Russell Crowe-val ugyanis egyre közelebb kerültek egymáshoz, és végül ez volt az, ami ráébresztette őt arra, hogy a házassága nem boldog. Később interjúban is nyilatkozott arról, hogy nem a színész miatt lépett ki házasságából, hanem mert nem működött már.


Forrás:

Johnny még Vanessával élt házasságban, amikor elvállalta a Rumnapló című film főszerepét. Kolléganője pedig Amber Heard lett, akivel akkor találkoztak először, és a kémia rögtön megvolt közöttük. Képernyős románcuk pedig lassan átevezett a valóságba is, így még a film bemutatója előtt, 2012-ben Johnny Depp és Vanessa Paradis bejelentették, hogy válnak. Nem sok időbe telt, míg Johnny és Amber felvállalták kapcsolatukat, ám sajnos a házasságnak nem lett túl jó vége.


Forrás:

A The Last Face című filmtől sokat várt a szakma, hiszen nem csak remek színészek játszottak benne (Charlize Theron és Javier Bardem), de egyúttal a rendezői székben Sean Penn ült. A férfi és Charlize épp abban az évben jegyezték el egymást, és várták a közös munkát, így fel sem merült bennük, hogy ez a film okozhatja szakításukat. Márpedig így történt. A közös munkát nem viselték jól, rengeteget veszekedtek, és emiatt még abban az évben, a film utolsó forgatási napjain szakítottak.


Forrás:

Tudtad, hogy Andrew Garfield szereti annyira beleélni magát egy szerepbe, hogy még a forgatási szünetek alatt sem jön ki a karakterből? Ezt nevezik method actingnek, és bár az alakítás élethű, sok esetben a színészek mentális egészségére vagy éppen kapcsolataira kifejezetten rossz hatással van. Amikor Andrew elvállalta a Némaság című film főszerepét, nem volt hajlandó kizökkenni a karakteréből, ezt viszont Emma Stone csak ideig-óráig tudta elviselni. Végül szakított vele, de barátságuk ennek ellenére megmaradt.


Forrás:

Az Alkonyat egykori álompárja egy filmszerep miatt talált egymásra, majd amiatt ért véget kapcsolatuk is. Kristen Stewart ugyanis épp a Hófehér és a vadász című filmet forgatta, amikor a rendezővel túl közel kerültek egymáshoz. Románcukat lesifotósok buktatták le, ami nem csak Robert Pattinsonnal való kapcsolata miatt kavarta fel nagyon az állóvizet, hanem azért is, mert a férfi házas volt, és két gyermeket nevelt modell feleségével. A nő rögtön elvált tőle, Roberték pedig egy ideig még próbálták menteni kapcsolatukat, ám sikertelenül.


Forrás:

A Tuti gimi szerelmespárjának nem volt egyszerű dolga, hiszen miután elváltak (5 hónap házasság után), még sokáig együtt dolgoztak a sorozaton. A válás oka pedig a Viasztestek című film volt, amiben Chad Michael Murray és Paris Hilton nem csak kollégák voltak, hanem rövidesen románcba keveredtek egymással, annak ellenére, hogy mindketten foglaltak voltak. A dologra elég hamar fény derült, ami egyenes úton vezetett egy váláshoz és egy szakításhoz.


Forrás:

Tudtad, hogy a híres rendező és a színésznő 9 éven át alkottak egy párt? Még gyermekük is született, eljutottak az eljegyzésig, ráadásul közös filmet is készítettek. Azonban amikor Rachel elkezdett dolgozni az Álmok otthona című filmen, Daniel Craig lett a partnere. Ők már jó pár éve ismerték egymást, közeli barátok voltak, de ez a közös munka ráébresztette őket arra, hogy sokkal több van közöttük ennél. A szerelem pedig erős volt, így a színésznő kilépett kapcsolatából, és mai napig a 007-es ügynökkel van együtt.


Forrás:

Laura és Billy Bob már jegyesek voltak, amikor a férfi a Vakrepülés című filmben vállalt főszerepet Angelina Jolie oldalán. A színész fejét hamar elcsavarta a gyönyörű Angelina, akivel végül átlépték a barátság határát, nem foglalkozva azzal, hogy a férfinek menyasszonya van. Laura Dern egyébként nem is vőlegényétől tudta meg, hogy összejöttek, hanem a pletykákból, úgyhogy azonnal felbontotta vele az eljegyzését.