Galéria

Szerezd be ezeket magadnak a JOY-Napok alatt, és biztosan nem unatkozol az őszi szezonban

Forrás:

Az ősz az egyik legjobb időszak az olvasásra, és most a Lírában 20% kedvezménnyel vásárolhatsz. Íme egy szuper könyv a romantikus történetek kedvelőinek:

Beth O'Leary - Otthoncsere

Amikor Leena két hónap kényszerszabit kap, miután egy fontos prezentációt tönkretesz, ideiglenesen nagyanyjához költözik. Eileen lassan 80 éves lesz, de szeretne egy második esélyt az élettől, hogy megtalálja a szerelmet, ám aprócska falujában nem sok agglegény akad. Amikor Leena értesül erről, felajánlja neki, hogy költözzön át londoni lakásába, míg ő vigyáz vidéki házikójára. Az otthoncsere során viszont hamar bebizonyosul, hogy nem könnyű a másik cipőjébe lépni!

A kupon 20% kedvezményt biztosít könyvvásárlás esetén (kivéve tankönyvek, szótárak és akciós könyvek).
További részletek a kuponleírásban.


Forrás:

A tavaszi karanténidőszakban mindenki belevetette magát a főzésbe és sütésbe, ráadásul sokan rájöttek, hogy imádnak a konyhában tevékenykedni. Ősszel valószínűleg neked sem lesz kedved gyakran kimozdulni a boltba, ezért jöhet jól egy konyhai gép, amivel helyettesítheted a vásárlást. Például egy vagány kenyérsütőhöz mit szólnál? A 220volt oldalán ez is a tiéd lehet most, a JOY-Napok alatt olcsóbban!

Kedvezmény mértéke: minimum 22%
A Joy-Napok alatt a webáruház árai tartalmazzák a kedvezményt.
További részletek a kuponleírásban.


Forrás: Néha kell egy kis versengés, a Darts pedig az a játék, amit mindenki jól ismer! A Hervisben most a kuponoknak köszönhetően ez is tiéd lehet, sokkal kedvezőbb áron.

Kedvezmény értéke: 20%
További részletek a kuponleírásban!
Forrás:

Könyvek terén bőven lesz még választék, ha szeretnél egy kicsit elmerülni a regények világában, és olcsóbban vásárolnál a JOY-Napok alatt! Például a Jaffa.hu weboldalán is várnak kedvezményekkel, így akár ez a Harlan Coben regény is a tiéd lehet!

Harlan Coben - Senki fia

Bár ránézésre Westville nem a legizgalmasabb hely, a hegyekkel övezett vidék tele van rejtélyekkel. Egyik legnagyobb talánya a város körüli erdőben élő Wilde, akit 30 éve, a fák között találtak meg gyerekként. A férfi azóta sem tudja, hogy került oda, és kik a szülei. Amikor viszont egy középiskolás lány eltűnik a városban, hozzá fordulnak segítségért, ő pedig egy sztárügyvéd oldalán nyomozásba kezd!

Kedvezmény értéke: 35%
Tovább részletek a kuponleírásban.


Forrás: Imádsz jógázni? Akkor a Panarom jógázáshoz és meditáláshoz készített olajkeverékeit muszáj kipróbálnod! Ráadásul a JOY-Napok Digital Special alatt kedvezményekkel várnak az oldalon.

Kedvezmény értéke: 15%
További részletek a kuponleírásban!
Forrás: Amikor esőssé válik az idő, és beköszönt a hűvösebb idő, nem sok kedvünk van elmenni futni, vagy akár csak az edzőteremig kisétálni. Az otthoni tornázás ilyenkor kifejezetten népszerű, a koronavírus alatt pedig egyébként is érdemes a megelőzésre helyezned a hangsúlyt. Nézz körül a JOY-Napok alatt a Hervis oldalán, ahol a leghasznosabb edzőcuccokat szerezheted be magadnak, így többek között akár ezt a kettlebellt is.

Kedvezmény értéke: 20%
További részletek a kuponleírásban!
Forrás: A kártyajátékok életkortól függetlenül népszerűek, de lehet, hogy egy ideje már te sem ültél le játszani a barátaiddal. Akkor épp eljött az ideje annak, hogy felelevenítsétek ezt a szokásotokat, és tartsatok egy kártyapartit! A Butlers oldalán vehetsz is magadnak egy szuper készletet, a Digital Special alatt olcsóbban!

Kedvezmény értéke: 20%
További részletek a kuponleírásban.
Forrás: Ha pedig meguntátok a kártyázást, előkerülhet az asztali csocsó is! Ha nincs otthon, jó hírünk van, mert a JOY-Napok alatt ezt is megveheted a Butlersnél kedvezményes áron!

Kedvezmény értéke: 20%
További részletek a kuponleírásban.
Forrás: Kedved lenne elutazni a mesés Toszkánába? Ha a valóságban nem is, egy szuper regény társaságában ezt megteheted! Az olvas.hu-n óriási kedvezményekkel szerezhetsz be magadnak könyveket.

Alexander McCall Smith - Találkozzunk Toscanában!

Paul, az elismert gasztroszakértő lába alól kicsúszik a talaj, amikor barátnője szakít vele. A férfi úgy dönt, legújabb szakácskönyvét Toscanában fejezi be, hátha a változás segít meggyógyítani összetört szívét. Amikor viszont megérkezik, sorra keveredik bele a leglehetetlenebb helyzetekbe. Ezért egy buldózerre pattan, hogy eljusson úticéljához, az út során viszont a szokatlan járműnél nagyobb meglepetések is érik. Leginkább egy fiatal amerikai nő személyében, aki azonnal megdobogtatja a férfi szívét.

Kedvezmény értéke: 30–60%
További részletek a kuponleírásban.
Forrás: Ugye, milyen jó érzés belefeküdni egy kár forró vízbe, és olvasni, zenét hallgatni, vagy szimplán csak pihenni? Ha te is szeretnéd ezt az élményt még csodálatosabbá tenni, érdemes kipróbálnod Adrienne Feller termékeit, amelyek élménnyé teszik többek között az esti fürdőzést! Például ezek a különleges szappanok is olcsóbban beszerezhetőek most, a JOY-Napok alatt.

Kedvezmény értéke: 15%
További részletek a kuponleírásban.