Galéria

Bőrápoló arcolajak

Forrás: Kellemes, fás, virágos illat, gyorsan beszívódó olaj száraz, érzékeny és kevert bőrtípusra. 100%-ban természetes összetevőkből áll, nem tartalmaz parabént, szilikont, tartósítószereket és ásványi olajakat sem. Könnyű növényi olajok és illóolajok kombinációja, Santorini szőlőből nyert erőteljes öregedésgátló hatású molekulájú szőlőmagolajjal. Mandula-, olíva- és napraforgóolaj tartalma hidratálja és táplálja és feltölti a bőrt. A propolisz kivonat és az E-vitamin véd az oxidatív stressz, az ártalmas környezeti hatások ellen, fokozza a kollagén és elasztin képződést. A neroli, pacsuli, muskotályzsálya, rózsa és geránium illóolajok fiatalítják a bőrt. Érdemes nyakra és dekoltázsra is használni.
Forrás: Érzékeny, száraz bőrre való termék. Javítja a bőrhibákat, egységesebbé teszi az arcbőr tónusát, miközben intenzíven táplál, ezért öregedő, vízhiányos bőr ápolására kifejezetten ajánlott. A-vitamin tartalma elősegíti a kollagén termelődését és a bőr megújulását, az E-vitamin pedig a szabad gyökök káros hatása ellen véd és támogatja a hidratációt.  A körömvirágolaj regeneráló hatású, a levendula és a kamillaolaj nyugtat, fertőtlenít. A rozmaringolaj segít újjáéleszteni a bőrsejteket. A PurCellin Oil™ - forradalmi összetevő, amely  megváltoztatja az olaj általános konzisztenciáját, könnyeddé és zsírmentessé változtatja, javítja a kenhetőségét, és a felszívódást. A Bio-oil hegek, sebek kezelésére is kiváló.
Forrás:

Fekete köménymag-olaja Egyiptomból, kaméliamag-olaja Kínából és csipkebogyómag-olaja Chiléből származik, és hideg préseléssel őrizték meg a bennük rejlő revitalizáló erőt. Négy hét használat után csökken az öregedés jeleinek láthatósága, kisebbnek tűnnek a ráncok és a bőr feszesebb, rugalmasabb lesz.


Forrás:

A Clarins legendás terméke, kiváló anti aging hatással. A flakonban két kis tartály van, az egyikben olaj, a másikban vizes bázisú, növényi kivonatos szérum, amiket az adagoló pumpa kever össze. Az így kapott ápolószer a „sejtek szívébe merül”, és bármilyen bőrtípussal képes csodát tenni. A megújult változatot már kurkumával is dúsították, amit a kozmetikai ipar szintén az öregedésgátló kedvel.


Forrás:

9 értékes szárazolajával ragyogóvá varázsolja a fáradt, matt, fénytelen, rugalmasságát és feszességét elvesztett bőrt. Fekete áfonya, tőzegáfonya és törpe málna magolajokat, valamint fekete ribizli, fekete kömény és petrezselyem revitalizáló olajokat, illetve tök-, borrágó- és jojobaolajokat tartalmaz. Fokozza a bőr természetes regenerációját és nedvesség megkötő képességét, semlegesíti a szabad gyököket.


Forrás:

Eltünteti a fáradtság jeleit az arcról. Sejtregeneráló hatását a rózsa és mirha illóolajának, a benne lévő extra vitaminoknak, valamint a karotta CO₂-extraktumnak köszönheti. Főbb hatóanyagai a damaszkuszirózsa-, mirha, szantál- és rózsafa-illóolaj, argánfa-, rizs és búzsacsíraolaj, A- és E-vitamin.