Galéria

Ez jellemző a szerelmi életedre a csillagjegyed szerint

Forrás:

Kissé vad, ugyanakkor nagyon erős akaratú és impulzív személyiséget rejt a Kos szülötte. Szereti, hogyha a párja gondoskodik róla, ha babusgatja, ugyanakkor nem fél kimutatni a szeretetét a másik felé és nagyon hűséges típus.


Forrás:

A hűség számára egyértelműen a kapcsolat alapja. Hogyha talál valakit, akit szerethet, akkor tűzön-vízen átmegy érte. Időnként hajlamos túlzásba esni és kissé megfojtani a másikat szeretetével, valamint az átlagnál hajlamosabb a féltékenykedésre is.


Forrás:

Barátságos, spontán, igazi társasági ember, aki a kedvese mellett is szereti azt érezni, hogy kissé körülötte forog a világ. Mivel az egész életet egy nagy kalandnak tartja, olykor kissé nehéz vele lépést tartani, viszont kevesek tudnak olyan őszinte szenvedéllyel szeretni, mint ő, így abszolút érdemes várni rá.


Forrás:

Nagyon óvatos, így időbe telik, míg valakit igazán közel enged magához, viszont, ha ez megtörténik, akkor onnantól kezdve maga a csoda. Rendkívül érzelmes, szenvedélyes, és egyike azon jegyeknek, akik a másik vágyait előrébb tartják a sajátjuknál.


Forrás:

Szereti, ha róla szól a kapcsolat, ha minden az ő kedve szerint történik. Nagyon hűséges, empatikus, ugyanakkor nagyon érzékeny is. Ha a párja netán megsérti a büszkeségét, akkor nehezen felejt. Számára nagyon fontos a kommunikáció.


Forrás:

Mivel nagyon analitikus és éles gondolkodású, nem ő az, aki gyermeki ábrándokat követve esik szerelembe. A karrierjében jól jön ez a hozzáállás a kapcsolatait viszont kissé megnehezíti, hogy mindent ennyire racionálisan próbál feldolgozni.

 


Forrás:

Mivel mindig az egyensúlyra és a harmóniára törekszik az életében, így hajlamos a kelleténél jobban kerülni a konfrontálódásokat. Számára nagyon fontosak a kapcsolatok és az, hogy mindig, minden idilli legyen körülötte, ha probléma van, hajlamos befeszülni és magára hagyni a párját.


Forrás:

Titokzatos és intenzív – talán ez a két szó jellemzi a legjobban. Nagyon bizalmatlan a randevúk során, és az átlagnál több időre van szüksége ahhoz, hogy meglássa a másik jó szándékát. Ha viszont már megvan a társ, akkor nagyon megbízható és szerető társ.


Forrás:

Maga a két lábon járó kalandor. Imádja a jó sztorikat, vele egy randi felér egy stand-up comedy-vel. Azonban nehezen viseli, hogyha korlátozni szeretné őt valaki a szabadságában, egy komolyabb kapcsolat során is kell neki az én-idő, illetve hogy maradhassanak spontán dolgai.


Forrás:

Sosem pazarolja olyanra az idejét, akivel nem szeretne komolyabban tervezni. Elsőre bár ridegnek tűnhet a komolysága, valójában nagyon érző lélek, csupán nem szereti kimutatni sebezhetőségét. A hagyományos randizás híve, azt azonban nagyon szereti.


Forrás:

Igazi barátkozós fajta, aki szinte mindig egy ismerősébe szeret bele, akivel nagyon egy hullámhosszra kerültek. Számára nagyon fontos a közös érdeklődési kör, ha szerelmes, szinte egy percre sem szeretné magára hagyni a kedvesét, így akár új hobbikat is képes felvenni a listájára, hogy minél több időt tölthessenek együtt.


Forrás:

Rendkívül álmodozó és művészi jegy, akivel kifejezetten nehéz kapcsolatba kerülni. Mivel reménytelenül romantikus, olyan partnernek lehet csak nála esélye, aki passzol a kissé álomszerű világába, és aki kellően nyitott a különcségeire.