Galéria

#Vegyélhazait: Top 7 csábító édesség, amit bűntudat nélkül fogyaszthatunk

Forrás: Sámson Zsófia cukrászmester, a Mon Petit Dessert Boutique megálmodója, ahonnan különleges ízű torta és sütemény kreációkat rendelhetsz.

További részletek ITT.
Forrás: Sámson Zsófia cukrászmester legújabb alkotása - júliusi kiadás - az elfogadást szimbolizálja!

A szivárvány színeiben pompázó torta összetevői elhozzák neked a nyári gyümölcsök frissítő ízeit. Főbb alkotóelemei a szeder, áfonya, málna és citromfű. A torta alapja ropogós sabé tésztába töltött mandulakrém, melyet szederrel és áfonyával gazdagított. 


A gyönyörű virágcsokrot Németh Attila készítette.

További részletek ITT.
Forrás: Házi baracklekvárral, dióval és csokoládéval készített jeruzsálemi kalács. Nem lehet megállni egy szeletnél.

További részletek ITT.
Forrás: Az ALL IN Piemont60 mogyorókrém 60%-át a valódi piemonti mogyoró alkotja, mely mellé kókuszolaj, természetes almakivonat és bio perui nyers kakaó került. A legnagyobb ételkritikust is leveszi a lábáról.

További részletek ITT.
Forrás: Az ALL IN túrótorta alapját egy mandulalisztes tészta képezi. Erre kerül rá a lágy paleo & vegán krémtúró, majd mindezt egy intenzív mangós gyümölcsréteg koronázza meg. Egy ízletes desszert, amit bűntudatmentesen élvezhetnek a diétázók és ételérzékenyek is.

További részletek ITT.
Forrás: Adorján Éva teljes értékű növényi alapanyagokból készít édességeket, köztük jégkrémet is, amelyeket a Napsolya Nassoldában kóstolhattok meg.
Forrás: El se fogod hinni, hogy ebben a termékben egy szem hozzáadott cukor vagy más édesítő nincsen! A krémesre őrölt kesudió és a sok-sok vanília együtt olyan kombó, amit biztos, hogy imádni fogsz. Finom, édes, vaníliás íz...Vegán, raw és paleo sütikbe ezerféleképpen felhasználható!

További részletek ITT.
Forrás: A Cukorkaland manufaktúrában egyedi, kézzel készült cukormentes nyalókákat találsz.

További részletek ITT.
Forrás: Az idei nyár egyik legnagyobb slágere a 100 % tisztaságú rózsaszörp, amelyből készíthetsz limonádét vagy akár fröccsöt is.

További részletek ITT.