Galéria

5 sztár, aki először a MÁSIK NŐ volt egy kapcsolatban

Forrás: Kapcsolatuk kezdetén mindketten házasok voltak. Melanie Griffith Don Johnson felesége volt, míg Antonio Banderas Ana Leza férje, ám minden megváltozott bennük, mikor találkoztak a Hárman párban forgatásán. Melanie később úgy nyilatkozott, az övék, az az első látásra típusú szerelem volt, így aztán sokat nem is tétlenkedtek, válásaik után egy hónappal már össze is házasodtak. A színésznő még magára is tetoválta Antonio nevét, amit aztán 2014-es válásuk óta sem sikerült teljesen eltűntetni.
Forrás:

Jennifer Lopez és Marc Anthony először 1998-ban találkozott, és a történet szerint Marc már akkor megmondta a sztárnak, hogy egy nap a felesége lesz. Aztán mégis elvette Dayanara Torres szépségkirálynőt, Jennifer pedig 2002-től Ben Affleck-el járt, ám elég gyanús, hogy ez idő alatt is részesei voltak Marc-al egymás életének, ugyanis Marc 2004. június 1-jén elvált akkori feleségétől, 2004. június 5-én pedig elvette J.Lo-t. A tinta talán még meg sem száradt a papírok, de kezdetén vette 10 évig tartó házasságuk, mely alatt két gyermekük is született. 


Forrás: Gisele és Tom szerelmének időpontja erősen megkérdőjelezhető kategória. Tom és Bridget Moynahan kapcsolata ugyanis 2006 decemberében ért véget, és az amerikaifutball-játékos oldalán azonnal feltűnt a szépséges szupermodell, Gisele, ám néhány héttel a szakításuk után kiderült, hogy Bridget terhes. Tom viszont nem tért vissza kedveséhez, közös fiuk nem is az ő vezetéknevét viseli. Tom és Gisele egyébként azóta is együtt vannak, és két gyerekük született.
Forrás:

A Micsoda nő sztárja és az operatőrként dolgozó Danny Moder A mexikói című film forgatásán figyeltek fel egymásra még 2000-ben. Danny akkoriban Vera Steimberg sminkes férje volt, Julia pedig Benjamin Bratt barátnője, de ez nem akadályozta meg abban, hogy viszonyt kezdjen folytatni a nős férfivel. Juliáért Danny végül elhagyta feleségét, ezzel viszont a színésznő sokáig a világ leghíresebb homewreckereként tartották számon, ami annyit tesz "az a bizonyos harmadik". A pár 2002-ben mondta ki egymásnak az igent, három gyerekük van, és 18 év házasság után is nagyon boldogok. 


Forrás:

Ezer éves fotó ez a párról, aminél jobban semmi sem bizonyítja, hogy milyen rég részesei egymás életének. Kamilla és Károly kapcsolata 1970-ben kezdődött, amikor egy lovaspólómérkőzésen találkoztak. Kamilla egyike lett Károly számos barátnőjének és bár a hírek szerint Károly feleségül akarta venni Kamillát, az udvar és a királyi család tagjainak véleménye szerint a lány nem volt Károly számára megfelelő házastárs. Ekkor került a képbe Diana, ám Károly és Kamilla mindig is részesei voltak egymás életének, ami Dianát teljesen kikészítette. 

Kamilla helyzete Károly és Diána válása után ambivalens volt: néhány alkalommal Károly nem hivatalos kísérője volt a herceg nyilvános szereplései alkalmával, ám Diána 1997-es halála után egy ideig semmilyen megjelenést nem vállalt. Aztán 1999-ben ismét együtt fényképezték őket, Kamilla pedig 2003-ban beköltözött Károly hivatalos rezidenciájára. Esküvőjüket 2005-ben tartották.