Galéria

Sztárok, akik testvéreket és szerelmespárt is alakítottak már együtt

Forrás: Talán az egyik leghíresebb példa Ansel és Shailene, akik először testvéreket játszottak a Beavatott-sorozatban. Az első film után pár hónappal érkezett meg aztán a Csillagainkban a hiba, amiben viszont már szerelmespárként jelentek meg, így attól függően, hogy melyiket láttad előbb, a másik filmet garantáltan furcsa volt nézni.
Forrás: Az Igazából szerelem című filmben Hugh és Emma testvéreket játszottak, erre mindenki emlékszik is. De az megvan, hogy ezt megelőzően 8 évvel az Értelem és érzelemben romantikus szálak fűzték őket egymáshoz?
Forrás: A Kalandpark című vígjátékban még furcsa házaspárt alakítottak, akik egy vidámparkot próbálnak életben tartani, a Csontvázikrekben viszont már ikerpárként tértek vissza.
Forrás: Toni és Steve már nem egyszer játszottak közös filmben, és ahogy azt ki is találtad, egyszer tesó, máskor házaspár szerepben. Előbbire még 2006-ban A család kicsi kincse filmben került sor, majd rá 7 évvel Az első igazi nyárban tértek vissza, akkor már problémás szülőpárosként.
Forrás: Aki kicsit is otthon van az Alkonyat filmekben és könyvekben, tudja, hogy Ashley és Kellan vámpírtesók voltak a történetben. Igaz, nem vér szerintiek, de akkor is! Majd rá pár évre, az A Warrior's Heart című drámában már - talán kitalálod - szerelmespárt játszottak.
Forrás:

Miután a Büszkeség és balítéletben izzott közöttük a levegő, és sokak kedvenc szerelmespárjává váltak, Keira és Matthew egészen új szerepet vállaltak el. Az Anna Kareninában már tesóként tértek vissza, ami a rajongóknak elég furcsa váltás volt.


Forrás:

Aaron és Elizabeth a Bosszúállók szuperhősei közé tartoztak (a színésznő még mindig, de a srác karakterét hamar kiírták), azonban nem ez volt az első film, amiben együtt tűntek fel. Mielőtt ugyanis varázslatos képességű testvérpárként megjelentek volna, a Godzillában férj és feleségként mutatkoztak együtt.


Forrás:

Paul és Elizabeth nem egy, hanem kettő filmben is alakított már szerelmespárt: a Példátlan példaképek és a Gyagyák a gatyában, avagy tudom, kit fűztél tavaly nyáron ezen a listán szerepelnek. És most ugorjunk előre az időben pár évet, amikor is A lökött tesóban már rokoni szálak fűzték őket egymáshoz.