Galéria

Ezekkel a praktikákkal készülök az esetleges második karanténra

Forrás:

Eszkábálj magadnak valamilyen szép hátteret a videós meetingekhez. Ez lehet egy jópofa tapéta, paraván vagy egy új függöny, a lényeg, hogy szalonképes legyen, és ne érezd úgy, hogy túlságosan bepillantást engedsz a magánszférádba (például azzal, hogy látszik a franciaágyatok).


Forrás:

Gyűjts össze 10-20 olyan ételt, amit biztosan megesznek a gyerekek, és viszonylag könnyen kirázod a kisujjadból.


Forrás:

Szerezd be azt a pár különlegesebb fűszert, amire már a múltkor is szükséged lett volna.


Forrás:

Vegyél végre egy jó minőségű epilátort – ha egy ideig nem jutnál el a kozmetikusodhoz. Egyébként is, ez mindig jól jön majd, a szőrszálak ugyanis jellemzően pont a fontos alkalmakra nőnek ki. (Na persze arról is lehetne beszélni, hogy muszáj-e egyáltalán szőrteleníteni...)


Forrás:

Vírus ide vagy oda, elgondolkozhatsz egy kis tanulócsoport létrehozásán – ha úgy érzed, nem bírnád ki még egyszer a több hónapos home learninget munka mellett. Ha például 5 család összefog, és az az öt gyerek minden nap másvalaki otthonában veszi közösen a tananyagot, akkor egy nap befektetésért cserébe nyersz négyet. Igen, ezzel vállalsz némi egészségügyi kockázatot. Mérlegelj, mielőtt így döntesz.


Forrás:

Foglalj időpontot a fogászati és a nőgyógyászati és egyéb esedékes szűréseidre MOST RÖGTÖN! Tudd le ezeket minél hamarabb – lehetőleg még azelőtt, hogy ismét otthon kellene maradnunk.


Forrás:

Szerezz be jó pár maszkot most, mielőtt még újra az egekbe szökne az ára.


Forrás:

Érdemes beruháznod egy e-book olvasóra, ha neked is szükséged van a napi betevő szépirodalomra.


Forrás:

Ha megteheted, ruházz be néhány olyan kozmetikai kencére, maszkra, amivel egyébként úgysem lenne túl sok időd pepecselni: ha otthon kell maradni, bevetheted ezeket szépülés céljából, és remélhetőleg senkit sem fog zavarni, hogy mentazöld paszta borítja az ábrázatodat. (Csak mosd le a Zoom-meeting előtt.)


Forrás:

Gondold át, mi volt a legnehezebb a gyerekekkel kapcsolatban, és kezdjetek el ebben közösen fejlődni. Vedd rá őket arra, hogy több házimunkát végezzenek, vagy hogy képesek legyenek önállóan is játszani.

Vegyél néhány új játékot és könyvet, és ezeket tartogasd későbbre.


Forrás:

Vegyél egy biciklit: a legegyszerűbb, legbiztonságosabb, legkörnyezetkímélőbb kódja a helyváltoztatásnak, és még sportolsz is közben.


Forrás:

A telekommunikációs eszközeid rendben vannak? Mobiltelefon, laptop, töltők, fülhallgató? Jó díjcsomagban vagy? Hűséged lejárta miatt pont most vehetnél egy jobb készüléket?