Galéria

Sztárpárok, akik szakítottak, mielőtt összeházasodtak volna

Forrás: A Trónok harca leghíresebb szerelmespárja eleinte sok bukkanóval megküzdött. Még 2012-ben jöttek össze, majd egy évvel később szakítottak is. 2014-ben ismét egymásra találtak, ezek után megint szakítottak, majd 2015-ben békültek ki újra. Azóta nagyon erős párost alkotnak, 2017-ben eljegyezték egymást, tavaly pedig összeházasodtak egy csodálatos ceremónia keretében.
Forrás: Kristen és Dax már 2013 óta házasok, de majdnem egészen máshogy alakult a történetük. Valójában amikor nagyjából három hónapja jártak együtt, Dax szakított a színésznővel, mert úgy érezte, nem akar még megállapodni. Másokkal is akart randizgatni, és ezért elengedte Kristent. A színésznő később egy interjúban elmesélte, hogy ez nagyon földhöz vágta őt, de értékelte, hogy Dax legalább őszinte volt vele. Négy napjába telt a színésznek az, hogy rájöjjön, milyen értékes nőt engedett el, így azonnal felhívta Kristent telefonon azzal, hogy hibát követett el. A színésznő megbocsátott, és ma már boldog házasok.
Forrás: Nemrég született meg első közös gyermekük, de volt idő, amikor nem gondolták volna, hogy erre sor kerülhet. Négy évet voltak együtt, amikor szünetet tartottak a kapcsolatukban, ez idő alatt pedig Dwyane összejött egy másik nővel, aki teherbe esett. Mégis, Gabrielle ezek után adott egy esélyt az exének, és év végére kibékültek, 2014-ben pedig egybe keltek.
Forrás: Senki sem számított arra, hogy miután Justin Bieber és Selena Gomez ismét szakítottak, az énekes gyorsan tovább lép, és pár hónapon belül megházasodik. Pedig így lett! Justin és Hailey Baldwin (most már Bieber) még 2016-ban jártak együtt először, és akkoriban elég csúnya szakítás zajlott le közöttük. Időbe telt, hogy újra barátok legyenek, amikor viszont rájöttek arra, hogy ez több közöttük, egy hónap után eljegyezték egymást, azóta pedig már össze is házasodtak.
Forrás: Chrissy és John házasságának részleteit mind ismerjük, mégis, gondoltad volna, hogy egy időben ők is a szakítás szélére kerültek? Még 2009-ben, nem sokkal a kapcsolatuk kezdetét követően jelentette be az énekes, hogy nem akarja folytatni a dolgokat közöttük, mert túl elfoglalt, meg egyébként is nagyon stresszes. Úgy vélte, szingliként boldogabb lenne, de a modell nem hagyta magát. Meggyőzte Johnt arról, hogy adjon még esélyt a kapcsolatuknak, és végül beigazolódott, hogy jól döntött.
Forrás: A sztárpár ugyan még nem házas, de nemrég jegyezték el egymást, és már a lagzi sincs messze. Meg és John még 2011-ben jöttek össze, majd három évig voltak együtt; ekkor egy elég csúnya szakítás zajlott le közöttük. Olyannyira, hogy a színésznő egy műsorban még beszélt is arról, mennyire utálja exét. Aztán 2017-ben mégis kibékültek, eljegyezték egymást, és nagyon boldogok együtt.