Galéria

Sztárok kedvenc ételei

Forrás:

A Jóbarátok sztárja világ életében figyelt a táplálkozásra, sosincs rajta egy gramm felesleg sem. Tudatosan étkezik, de ha valami, akkor a jó, ízletes, házi nachos bizony bele tud rondítani ebbe a tudatosságba! A színésznő, aki a mexikói konyha nagy rajongója, remek szakács hírében áll, gyakran készít magának házi ropogtatnivalókat, és nachost is. Egyszer úgy megkóstolnánk Jen főztjét!


Forrás: A valóságshow-sztár is hatalmas mexikói konyha-rajopngó: imádja a vegán tacost, és gyakran készít magának avókádókrémet, mert ez simán belefér a vegán diétájába.
Forrás: Az olimpiai bajnos alpesi síző Lindsay Vonn a jégkrémektől csábul el. ,,Ha kell mondani valamit, amit az idők végezetéig tudnék enni, az a jégkrém!" - nyilatkozta nemrég.
Forrás: A kisgyermekes anyuka nincs oda a főzésért, egy jó sushiért azonban mindig ölni tudna. Saját bevallása szerint túl gyakran választja a japán konyha remekeit, nagy kedvencei a tonhalas, lazacos sashimi.
Forrás: Selena többnyire a sós ízek iránt vágyakozik, nála a sós perec visz mindent. Másik kedvenc nasija a popcorn, méghozzá savanyú uborkalébe mártogatva...
Forrás: Az énekesnő sokkal egyszerűbb dolgokra bukik: nála vékonyra szeletelt sonka, csirke, tojás, narancslé, parmezán mindig van otthon, ezeket bármikor képes megenni.
Forrás: A színésznő óriási kedvencei a buffalo csirkeszárnyak: ezt az ételt mindig képes elfogyasztani!