Galéria

Így néznek ki ma a Hajrá csajok sztárjai

Forrás: Kirsten Dunst már azelőtt is híres volt, hogy a Hajrá csajokban főszerepet vállalt volna, de tény, hogy ez a film is sokat hozzátett karrierjéhez. Azóta is aktívan dolgozik, rengeteget forgat, különböző sorozatokban és filmekben egyaránt (leghíresebb munkája az utóbbi években a Fargo volt), de közben azért próbál figyelni a pihenésre is. Erre szüksége is van, hiszen még a Fargo forgatásán ismerte meg Jesse Plemonst, akivel azóta már jegyesek, és egy kisfiuk született.
Forrás: A 2000-es évek elején Eliza Dushku volt az egyik legmenőbb színésznő Hollywoodban. Láthattad a Buffyban és a Tru Callingban is, de megannyi filmszerep kötődött akkoriban nevéhez. A színésznő az utóbbi években viszont már kevésbé tűnik fel a képernyőn, inkább csak vendégszereplőként jelenik meg egy-egy sorozatban, helyette pedig szinkronszínésznőként dolgozik. Az elmúlt évek alatt nyíltan beszélt arról, hogy ADHD-val diagnosztizálták, valamint azt is elárulta, hogy függőségekkel küzdött fiatalabb korában. Ma már jól érzi magát, két éve él boldog házasságban, és egy kisfia született.
Forrás: A zöld ruhás csapat vezére volt Isis, akit a gyönyörű Gabrielle Union testesített meg. A színésznőről gyakran mondják, hogy látszólag egyáltalán nem öregszik, és ezt friss fotói is bizonyítják: a kettő között 20 év telt el, de ennek alig van nyoma. Gabrielle az utóbbi időben leginkább sorozatokban vállalt szerepet, valamint szinkronszínésznőként dolgozik. A 2000-es évek elején három évig volt házas, majd 2014-ben ismét rátalált a szerelem. Férjének már van két gyermeke korábbi kapcsolatából, de 2 éve megszületett a pár első közös babája is, béranya segítségével.
Forrás: A női szíveket gyorsan elrabolta a Hajrá csajok főszerepével, de Jesse már ezt megelőzően is híres volt Hollywoodban. Mai napig elsősorban színészként dolgozik, ám az elmúlt 10 évben már csak kevésbé felkapott sorozatokban és filmekben tűnt fel. Azonban magánéletére nem lehet panasza, hiszen 2 éve vette el Andrea Leal brazil színésznőt, akivel nagyon boldogok együtt.
Forrás: Az egyik pompomlányt alakította Nicole, akinek egyébként ez volt a leghíresebb szerepe. Mai napig vállal színésznői munkákat, de a nagy áttörés elmaradt. Ebből kifolyólag nem igazán tudni sokat magánéletéről sem, hiszen a színésznő szigorúan kezeli a privát szféráját.
Forrás: Clare a mai napig színésznőként dolgozik, de évente csak egy-két kisebb szerepben jelenik meg a képernyőn. Helyette sokkal inkább saját mozis-videójátékos weboldalával foglalkozik, és podcasteket készít. Még 2005-ben házasodott meg, férjével pedig négy gyermekük született.
Forrás: Jan igazán emlékezetes karakter volt, hiszen nem sok fiú vett részt a pompomversenyeken. Az őt alakító Nathan West 2010 óta nem is vállal filmszerepeket, helyette a zeneiparban találta meg önmagát, és az East Of Eli című együttesben énekel. Felesége neked is ismerős lehet, hiszen a gyönyörű Chyler Leigh-ről van szó (ő alakította a Grace Klinikában Meredith testvérét), akit 2002-ben vett feleségül, és az elmúlt 18 évben három gyermekük is született.
Forrás: Rini Bell alakította a visszafogott Kasey-t, de nem csak innen lehet ismerős! A Szívek szállodájában is feltűnt Lulu szerepében, ezen kívül viszont mindig csak kisebb karaktereket alakított különböző projektekben. Az utóbbi években nem is igazán láthattad őt semmiben, magánéletéről pedig részleteket nem igazán tudni.
Forrás: Az ellenfél csapat egyik pompomlánya, Shamari a Hajrá csajokban szerepelt először, és lényegében utoljára is. Azóta egészen más irányba fordult karrierje, az utóbbi időben pedig a Nem átlagos feleségek című realityben szerepel. Férjével egyébként 15 éve vannak együtt, gyakran dolgoznak közös dalokon, és két kisfiút nevelnek.
Forrás: Natina Reed, aki a zöld csapat egyik pompomlánya volt, nagyon fiatalon, 31 évesen elhunyt. A színésznőnek egy kisfia született a 2000-es évek elején, ám a későbbiekben elég gyakran botrányokba keveredett, és volt, hogy le is tartóztatták. 2012-ben besétált az autósforgalom közepére, ahol balesetet szenvedett, és elhunyt. A körülmények mai napig tisztázatlanok.