Galéria

Az 5 leggyakrabban elkövetett nyári divatbaki

Forrás: Tény és való, hogy vannak olyan kivételes esetek, amikor a harmónia nyugodtan háttérbe kerülhet, de az esetek többségében, hogy megelőzd ezt a problémát, a fehérneműd színét mindig a ruhád színéhez igazítsd. Ahogyan az is örök szabály, hogy a fehér alá a nude alsónemű az igazi!
Forrás: Nem gond ha a melltartót itt-ott kicsit kilátszik, hiszen a hírességek is előszeretettel engedik láttatni a fehérneműiket a hétköznapokon. Arra viszont mindig figyelj, hogy a jó ízlés határain belül maradjon a végeredmény!
Forrás: A pamutból készült ruhadarabok könnyed viseletek a nyárra, hiszen jól szellőznek –de vigyázat! A vékony anyag röntgenként emeli ki minden domborulatodat. Ez még akkor is ciki, ha olyan formás feneked van, mint a képen látható hölgynek.
Forrás: Sokakban még él az a beidegződés, hogy szoknyához mindig kell harisnyát hordani. Pedig ez nincs így, arról nem is beszélve, hogy a testszínű változat még a legformásabb lábat is lerontja kettővel.
Forrás: Az utóbbi években volt pár kisebb próbálkozás arra, hogy visszatérjenek a köztudatba, de végül mindig oda jutottunk, hogy a megléte teljesen értelmetlen. Mert bár arra lenne hivatott, hogy láthatatlan legyen, de ez sajnos lehetetlen, kivéve akkor ha póló alá veszed fel, de ennek kicsi az esélye.