Galéria

Felnőttek a Harry Potter sztárok

Forrás:

Bár Daniel Radcliffe a színpadon is többször kipróbálta magát, az utóbbi években a színész inkább a filmekre koncentrált. Radcliffe több nagyjátékfilmben is szerepelt a Harry Potter óta, legutóbb a Talpig fegyverben c. akció-vígjátékban játszotta a főszerepet. A filmek mellett sorozatokban is szerepel és szinkronszínészettel is foglalkozik.

 


Forrás:

Emma Watson a Harry Potter filmek befejezése után szeretett volna a tanulmányaira koncentrálni. A Brown-on és Oxfordban tanult angol irodalmat, 2014-ben diplomázott. Watson évek óta dolgozik nőjogi aktivistaként, az ENSZ nőjogi bizottságának nagykövete, rendszeresen felszólal a nők érdekeinek védelmében. Mindezek mellett továbbra is színészkedik, 2017-ben a Szépség és a szörnyeteg élőszereplős változatában játszotta Belle-t, legutóbb pedig az Oscar-díjra jelölt Kisasszonyokban szerepelt.


Forrás:

A három jó barát közül Rupert Grintről lehetett a legkevesebbet hallani az utóbbi években. A színész kisebb szerepeket vállalt filmekben és sorozatokban egyaránt, de inkább a magánéletére koncentrált. 2011 óta egy párt alkot Georgia Groome színésznővel, idén májusban pedig megszületett első közös gyerekük, úgyhogy most biztosan nem fog unatkozni az újdonsült apuka.


Forrás: Tom Felton, aki Draco Malfoyt alakította a Harry Potter filmekben jelenleg is színészkedéssel foglalkozik. Több nagyjátékfilmben és sorozatban is játszott az utóbbi években. Emellett hobbi szinten zenél és az Instagram fotói alapján idilli életet él a kutyáival.

 


Forrás:

A Harry Potter filmek bénácska Neville-jéből jóképű férfi lett. Matthew Lewis az utóbbi években főleg brit sorozatokban és filmekben szerepelt, de a színpadon is kipróbálta magát. Matthewnak a magánéletére is van ideje, 2018-ban feleségül vette barátnőjét, Angela Jonest.

 


Forrás:

Bár Evanna Lynch nem hagyott fel a színészkedéssel, az utóbbi években inkább az aktivizmusra és a magánéletére koncentrált. A Luna Lovegoodot alakító színésznő állat- és környezetvédő, maga is vegán étrendet folytat. Bonnie Wright-tal együtt dolgozik J. K. Rowling alapítványában, a Lumos-ban, ami árva gyerekeken segít.


Forrás:

Bonnie Wright 10 éven át játszotta Ginny Weasley karakterét, a Harry Potter filmek után viszont a kamera másik oldalán találta magát. Bonnie forgatókönyvírással és rendezéssel is foglalkozik, főleg rövid filmeket és videóklipeket készít. 2017-ben környezetvédőként csatlakozott a Greenpeace-hez és Evanna Lynchel együtt dolgozik a Lumosban.