Galéria

Elfeledett színészek, akikkel alaposan elbánt az élet

Forrás: A 80-as években nem volt olyan nő, aki ne pirult volna bele Val Kilmer csibészes mosolyába, de aztán a színész diadalmenetének vége szakadt, na meg jöttek a plusz kilók, és a sztár csak elvétve látható egy-egy ZS-kategóriás filmben.
Forrás: A színész élete aztán 2015-ben gyökeres fordulatot vett, ekkor diagnosztizálták ugyanis nála a torokrákot. Most közel 5 éves harc után úgy tűnik, hogy Val végre leküzdötte a betegséget, de a kemény harcok nyomot hagytak rajta.
Forrás: Chevy Chase humoros filmjeinek végeztével a színész sármos külsejének is vége szakadt. Pedig mennyi vicces pillanatot köszönhetünk neki... Ám a sztár valahogy 2000-es évek elején már nem tudta tartani a kollégákkal a tempót, ma pedig már nem is akarja.
Forrás: Brendan Fraser egykor Hollywood ügyeletes szépfiúja volt, nem csoda, hogy a rendezők szívesen dolgoztak vele. Brendan aztán 2013-ban felhagyott a filmezéssel, és sokáig egyáltalán nem láthattuk. 2022 volt az ő nagy visszatérése, a vörös szőnyegen többször is percekig tartó vastaps fogadta, a rajongók pedig szurkolnak, hogy ez a visszatérés hosszú távra szóljon.
Forrás: A múmia filmekbéli partnere, Rachel Weisz, és a színész között mindössze egy év van, na most ez a fotó Rachelről pár éve készült a Golden Globe-on.
Forrás: Jaj, ha Carrie ezt tudta volna, biztos nem fájdítja annyit a szívét Mr. Big miatt. Persze az igaz szerelemben nem a külső a fontos, de azért kérem, ő itt MR. BIG...
Forrás: Mai fejjel gondolnád, hogy valaha Mickey-t szavazták meg az év legsármosabb férfijának? Hát igen, ha plasztikszörnyekről esik szó, elsőre mindenkinek hollywoodi színésznők jutnak eszébe, pedig Mickey-vel is alaposan elbántak az orvosok.
Forrás: Edward Furlong-nak szédítő karriert jósolt a világ, mikor 13 évesen feltűnt a Terminátor 2-ben, de aztán valami hiba csúszott a gépezetbe, és a színész annyira lecsúszott, hogy ma már még a Terminátor rajongók is simán elmennének mellett az utcán.