Galéria

Színésznők, akik várandósan forgattak le teljes filmeket - Ráadásul nem is az egyszerűbb fajtából

Forrás: A negyedik film forgatásán a színésznő már várandós volt, ezért a készítőknek alaposan ki kellett találniuk, hogyan titkolják el ezt a rajongók elől. Noha Penélope pocakja még nem igazán volt látható, az operatőrnek több közeli felvételt kellett készítenie róla, és az sem sokat segített a helyzeten, hogy a forgatás nagy része miatt egy hajón kellett tölteniük az idejüket, a tengeren. Mindenesetre a színésznő profi munkát végzett!
Forrás: Az egyik legnagyobb elismerés Gal Gadot-é, aki várandósan csinálta végig a Csodanő legbonyolultabb harci jeleneteit is! A színésznő nem akarta elmondani a stábtagoknak, hogy várandós, ezért így vágott neki a forgatásnak, és profi módon sikerült végrehajtania a bukfenceket, verekedéseket is. Arra már csak akkor derült fény, hogy terhes, amikor a készítők megkérték, hogy jöjjön vissza felvenni pár jelenetet, ami mégsem sikerült túl jól. Ekkor ő már sokadik hónapban járt, így egy speciális jelmezt viselt, ami a hasánál zöld színű volt, hogy később CGI-jal eltüntethessék a színésznő pocakját.
Forrás: Tudtad, hogy a színésznő a forgatás alatt már várandós volt? Miután Nicole Kidman elutasította a szerepet, Jodie ugrott be a helyére, és mindenképpen meg akarta csinálni a munkát. A forgatás során jött rá arra, hogy második gyermekét várja, de ez nem akadályozta meg abban, hogy végigcsinálja a felvételeket. Sőt, szerinte ez csak megerősítette őt. Úgyhogy a készítők úgy döntöttek, még a kezdeti szakaszban leforgatnak vele minden olyan jelenetet, amiben pólót kellett viselnie, és bonyolultabb mutatványokat kellett végrehajtania. Le a kalappal előtte!
Forrás: Cate-nek négy gyermeke van: háromnak ő adott életet, a negyediket pedig örökbe fogadta. Az érdekesség, hogy épp akkor tudta meg, hogy első babáját várja, amikor megkapta a Charlotte Gray főszerepét, a második terhességéről az Édes vízi élet forgatásán szerzett tudomást, míg a harmadik gyermekről az új Indiana Jones-film közben. A színésznőnek ebből kiindulva volt némi tapasztalata a helyzettel kapcsolatban, ám az Indiana Jones-ban viszonylag aktív karaktert kellett játszania. Végül a rendezőnek sikerült mindent jól kitalálnia, megoldották a bonyolultabb jeleneteket, így végül még dublőrre sem volt szüksége Cate-nek!
Forrás: Amikor elkezdték forgatni az X-Men filmet, Halle Berryt elég váratlanul érte a tény, miszerint babát vár. Noha mindenki örült a szuper hírnek, azért a készítőknek elég nagy fejtörést okozott, tekintve, hogy a filmben egyáltalán nem tűnhetett a karaktere várandósnak. Épp ezért, a rendező megtett mindent, hogy ezt a részletet elrejtse a rajongók szeme elől. A színésznő szerepét lerövidítették a sztoriban, megváltoztatták a jelmezét, és a harci jelenetekben egy dublőr ugrott be helyette. Mindenesetre így se volt semmi, hogy Halle terhesen csinálta végig a forgatást!
Forrás: Bár a színésznőnek szerencsére nem kellett harcolós jeleneteket leforgatnia, azért mégsem volt olyan egyszerű a helyzete. A sorozat már javában forgott, amikor a 45 éves Marcia megtudta, hogy ikreket vár. Emiatt a forgatókönyvírók átírták a sztorit, és kitalálták, hogy Bree tettesse magát várandósnak a történetben. Azonban a terhesség vége felé már annyira rosszul volt Marcia, hogy végül a teljes forgatást át kellett vinni a saját otthonába, hogy tudjon pihenni; de szerencsére minden jól alakult, és két egészséges gyermeke született.