Galéria

Sztárok, akik gyerekkoruk óta legjobb barátok

Forrás:

 

A két színésznő gyerekkoruk óta ismerik egymást. Mindketten híres szülők gyermekei, így hasonló körökben mozogtak. Később ugyanabba a gimnáziumba jártak, ahol legjobb barátnők lettek. A tévéképernyőn a Dr. T és a nők című filmben láthatjuk őket együtt.


Forrás:

A két sztár együtt nőtt fel Los Angelesben és gyerekkoruk óta tartó barátságuk még ma is nagyon szoros. Egy iskolába jártak és állítólag akkor ismerték meg egymást, amikor mindkettőjük apját behívták az igazgatóiba valamilyen gyerekkori csíny miatt. Jonah Hill szerint Adam Levine cseppet sem változott a hírnév miatt, ugyanaz a szerény ember maradt, aki volt.


Forrás:

Kedvenc hercegünk nem csak Katalin hercegnét ismerte meg diákévei alatt. Eddie Redmayne és Vilmos ugyanabba a bentlakásos gimnáziumba jártak, sőt felsőévesként ugyanazt a szakkört választották és a rugby csapatban is együtt játszottak. Redmayne egy interjúban azt mondta: „Vilmos herceg egy csodálatos ember.”

 


Forrás:

A Nagy Gatsbyben együtt játszottak, de nem ekkor találkozta előszőr. Leonardo DiCaprio és Toby Maguire barátsága sokkal régebbre nyúlik vissza. A két színész a 80-as években találkozott egy castingon. Azóta is jó barátok, sőt állítólag Leo a keresztapja Toby kislányának!

 


Forrás:

Talán Hollywood leghíresebb barátsága Matt Damoné és Ben Afflecké. A két színész kisgyerekként kezdett ugyan abban a csapatban baseballozni és rögtön legjobb barátok lettek. 15 év múlva közös filmük, a Good Will Hunting meghozta nekik a sikert. Azóta is elválaszthatatlanok, 2019-ben pedig közösen rendezik a Jay és Néma Bob új részét.

 


Forrás:

Selena Gomez és Demi Lovato mindketten a Disney-nél kezdték, ma pedig ők éneklik a legismertebb pop számokat. Gyereksztárként hamar összebarátkoztak a Barney és barátai című műsor forgatásán, és most közel a harminchoz is jó a kapcsolatuk.