Galéria

Férfi sztárok legfurább korábbi munkahelyei

Forrás: A színész egy időben csirkeketrecek takarításával kereste a mindennapi betevőt. "Mély nyomokat hagyott bennem az az időszak" – nyilatkozta róla.
Forrás: Mielőtt színészként befutott volna, Hoffmannak rengeteg különböző munkája volt: dolgozott portásként, ruhatárosként és gépíróként is, amikor az volt a dolga, hogy a telefonkönyvet begépelje. "Nem volt bennem szégyenérzet, mindent elvállaltam" – mesélte arról az időszakról.
Forrás: A Glasgow Egyetemen hallgatott jogot, ám mielőtt ügyvéddé avanzsált volna, kirúgták a cégtől, ahol bojtárkodott, mivel folyton ittasan járt dolgozni.
Forrás: Jackman bohócként és tesitanárként is dolgozott, mielőtt színészként befutott volna. Néha még most is felbukkannak egykori tanítványai a filmbemutatóin, hogy gratuláljanak neki.
Forrás: Csakúgy, mint Rachel McAdams és Sharon Stone, Franco is dolgozott a McDonald's-ban. Később egy Washington Postnak adott interjúban megköszönte az étteremláncnak, hogy munkát adtak neki, amikor senki más nem.
Forrás: A zenész évekig élt abból, hogy az ünnepi időszak alatt boltokban és bevásárlóközpontokban karácsonyi díszítéseket és karácsonyfákat épített. Hálás feladat!
Forrás: Ki hitte volna, hogy Kanye bolti eladóként kezdte? Bizony, a GAP-ben dolgozott és állítása szerint ott tanulta meg a tökéletes és villámgyors pólóhajtogatási technikát.