Galéria

A csillagjegyed szerint ezt rontod el a randikon

Forrás:

A nagyon heves vérmérsékletű Kos hajlamos a kelleténél nagyobb szenvedéllyel belelovalni magát a randiba, és sokszor nem veszi észre, hogy máris ajtóstól rontott a házba. A gyorsaság, a kapkodás, nem épp olyan dolgok, amik az első randik alkalmával jól sülhetnek el. Próbálj meg egy kicsit visszavenni a tempóból, mérlegelj, és legyél türelmes. Hidd el, ha megvan az igazi, akkor már nem egy-két héten múlik a dolog. Türelem…


Forrás:

A Bika legnagyobb erőssége a kapcsolatok terén, hogy nagyon megbízható, ugyanakkor nem szereti, ha kimozdítják a komfortzónájából. Hogyha ezzel tisztában vagy, akkor dolgozhatsz rajta, hogy a következő randin már rugalmasabb legyél. Néha nem baj az, ha valami nagyon mást is kipróbálsz, hiszen nem tudhatod, hogy épp nem-e az hozza el neked a vágyott boldogságot.


Forrás:

A kommunikáció nagymestereként is ismert csillagjegy szinte mindig, minden helyzetben feltalálja magát – melletted nem lehet egy randin unatkozni. Azonban éppen azért, mert szeretsz új emberekkel ismerkedni, társalogni, hajlamos vagy elfelejteni azt, hogy a randi célja jó esetben az lenne, hogy legyen egy második alkalom, vagy épp harmadik. Ehelyett te hajlamos vagy idő előtt ráunni a másikra, mondván a „szomszéd fűje mindig zöldebb”. Próbálj meg ellenállni a vágynak, hogy állandóan hajszolod az újat, és összepontosíts csak egy randipartnerre.


Forrás:

Igazi csupaszív csillagjegy, éppen ezért e jegy szülöttei nagyon népszerűek minden társaságában. A nagy szív pedig hatalmas érzékenységgel és elképesztően sok érzelemmel társul nálad, így hajlamos vagy már az első percben jobban kiönteni a szíved a másiknak, mint ahogy az ildomos lenne. Azonban mind tudjuk, hogy az első randik alkalmával nem szabad minden szívfájdalmunkat rávetíteni a másikra, így most neked is azt tanácsoljuk, hogy ne oszd meg ezeket az élményeket túlságosan korán.


Forrás:

Hogyha valaki, hát te imádsz a középpontban lenni, egy perc alatt az ujjad köré csavarsz bárkit, azonban egy dolgot hajlamos vagy elfelejteni: hiába a szuper kisugárzás, a randevú nem egy egyemberes show, annak bizony két résztvevője van! Figyelj arra tudatosan, hogy ne nyomd el a másikat, kérdezgesd őt gyakran, és hagyd, hogy ő is kibontakozhasson melletted.


Forrás:

Te vagy az, aki már a randevú szó hallatán is befeszülsz, ha pedig esetleg még az eső is szemerkélni kezd, már le is mondtad a programot, valami fura kifogással. Mivel szeretsz mindenre felkészülni, így a randit szinte egy állásinterjúnak éled meg, ahol mindennek tökéletesnek kell lennie, hogy a végén tiéd legyen az „elismerés”. Nos, itt az idő, hogy tudatosan kezdj el lazulni, fogd fel az egészet egy játékként, amiből csakis jól jöhetsz ki. Hidd el, ha tét nélkül játszol, nagyobbat nyerhetsz.


Forrás:

Vágysz a szerelemre és ezért szinte bármire hajlandó vagy – de csak egy bizonyos körön belül. Éppen ezért hajlamos vagy sokkal több esélyt adni valakinek, aki már eljátszotta korábban a bizalmadat. Ha valakivel már többedjére sem működik a dolog, akkor el kell engedni. Ez persze neked különösen nehéz, hiszen hajalmos vagy a múltból újra és újra előrángatni a régi randipartnereket, ám ahogy mondani szokás „felmelegítve csak a töltött káposzta jó”. Nyiss új emberek felé!


Forrás:

Hajlamos vagy nagyon titokzatosan viselkedni a másikkal, sőt, már-már gyanakodva fordulsz felé, ami nem feltétlenül jó az első randik alkalmával, hiszen ha a partner folyamatosan zárt ajtón kopogtat, akkor hamarosan új ajtót fog keresni. Próbáld megtalálni az aranyközéputat, hogy ne legyél túl zárkózott, de ne is add ki magad annyira, hogy az már neked legyen kellemetlen.

 


Forrás:

Egy Nyilassal randizni maga a móka és a kacagás! Rendkívül jó partner vagy, aki bájos, őszinte, kalandos és persze csupa mosoly. Ám pont ezek miatt néha nehéz lehet komolyan venni, és a partner, aki ezt érzékeli, nem fog benned többet látni, mint egy cuki randipartnert, akivel jól lehet szórakozni. A lazaság, a cukiskodás, és a bohóckodás nagyon jók, hiszen kiválóan oldják a hangulatot, azonban ne felejts el mindezek mellett egy kicsit összeszedett is lenni, hogy adott esetben lássa a másik, hogy komoly témákban is lehet veled beszélgetni, vagy épp tervezni.


Forrás:

Mivel nagyon céltudatos vagy, már az első randira is konkrét tervekkel érkezel. És ha valami nem úgy alakul, ahogy azt tervezted, na akkor lesz ám ne mulass! Próbálj meg lazulni egy kicsit, és élvezd ki a másik társaságát. Nem kell, hogy az első randin máris magad előtt lásd a következő tíz közös éveteket, hiszen sosem tudhatod, hogy mit hoz a holnap. Add át magad a pillanatnak, add magad és ha minden jól megy, akkor az élet úgyis elrendezi a kapcsolatot anélkül, hogy túlságosan belefeszülnél.


Forrás:

Általában a jegy szülötteire jellemző, hogy rengeteg barátjuk van, így sosincs hiányuk társaságra. Éppen ezért titkon tartanak tőle, hogy végül egyedül maradnak – már, ami a párkapcsolatot illeti. Mivel a haveri társaságában már feloldódtál így kézenfekvő lehet, hogy ott lubickolj a szabadidődben, de hidd el, érdemes nyitni az új emberek felé is, hiszen egészen nagy rá az esély, hogy a baráti társaságodon túl talál rád az igazi!


Forrás:

Az egyik legromantikusabb jegy szülöttei hajlamosak már az első randevú előtt hallani a fülükben a nászinduló csengését. Éppen ezért nem is tudnak koncentrálni arra, hogy milyen is az adott partner, hiszen ők már legalább száz lépéssel előrébb járnak a „kapcsolatban”. Fontos azonban, hogy ha állandóan a saját kis tündérmesében élsz, akkor nem biztos, hogy happy end lesz a sztori vége, hiszen te nem a másikkal kerülsz kapcsolatba a randi alatt, hanem szimplán a saját álmaidat vetíted ki rá. Légy önmagad, és gondolkozz kicsibe: lépésről lépésre jussatok el együtt a saját tündérmesétekhez.