Galéria

4 jel, hogy az exed már továbblépett

Forrás: Ha ráírsz, mert érdekel, hogy hogy van, a válaszai nem túl lelkesek? Ha csak tőmondatokban reagál a kérdéseidre, és ő maximum csak azért keres, hogy mikor adjátok vissza egymásnak a cuccaitokat, valószínűleg már jó úton halad a továbblépéshez!
Forrás: Egy szakítás után az a fél, akit jobban megviselt a dolog, hirtelen nagyon aktív lesz a Facebookon és Instagramon. Többet posztol, gyakrabban cseréli a profilképét, hogy egyrészt az exének megmutassa, miről maradt le, másrészt pedig azért, hogy pozitív visszacsatolást kapjon a környezetétől. Ebből kifolyólag az, aki épp ellenkezőleg, szinte teljesen inaktívvá válik (vagy ha eddig az volt, az is marad) a közösségi oldalakon, úgy nem kizárt, hogy már tovább lépett.
Forrás: Amikor valaki egy szakítás után őszintén kívánja, hogy mihamarabb találd meg az Igazit, az két dologra utalhat. Vagy egy nagyon-nagyon önzetlen és jólelkű pasiról van szó, vagy egész egyszerűen nem annyira szomorkodik a szakításotok miatt, és neki igazából nem oszt, nem szoroz, hogy kapcsolatban élsz, vagy szingli vagy. Mindezt leginkább amiatt, mert ő már továbblépett.
Forrás: A szakítás után sokan belevetik magukat az ismerkedésbe, és ez nem mindig egyenlő azzal, hogy már tovább is léptek. Sőt, általában ez csak átmeneti kapcsolatokat, kalandokat jelent, hogy az űrt kitöltsék, és hogy kiposztolhassák a közösségi oldalakra aktív szerelmi életük nyomait. Amikor viszont valaki rövid idő után ismét kapcsolatban van, de mégsem tesz ki erről semmit a netre, és igazából csak egy közös ismerős által tudod meg a hírt, úgy valószínű, hogy egész egyszerűen tényleg tovább lépett.