Galéria

8 híresség, aki goromba a rajongóival

Forrás: A filmes körökben mindenki tudja, hogy Bruce Willissel nem egyszerű együtt dolgozni. A színészről több kollégája is elmondta, hogy mennyire nehéz személyisége van. Kevin Smith elmesélte, hogy Willis hogyan reagált néhány rajongóra egy forgatás során. A színész nem díjazta a neki kiabáló fanok lelkesedését és azt mondta Smithnek: „Azokat utálom a legjobban, akik azt kiabálják, hogy „Die Hard.” 
Forrás: Mindenki utája, amikor egy koncertre késve érkezik a fellépő. Madonna egy koncertjét egy órás csúszással kezdte el, mire a rajongók érthetően háborogni kezdtek. Az énekesnő erre nem elnézést kért, hanem beszólt a közönségnek. „Elromlott a videóberendezés. Nem volt videónk és meg kellett várni, amíg újraindul. Nem azért késtem mert egy önző díva vagyok. Hogyha ti hülye dívák ezen fennakadtok, akkor ne gyertek el a showmra.” – mondta.
Forrás: Christian Bale rajongókhoz fűződő viszonyáról a színész volt PR-osa mesélt. Harrison Cheung szerint Bale kimondottan bunkó a rajongókkal. Egyszer megríkatott pár kislányt, akik autogramot szerettek volna kérni tőle, máskor pedig igazi  amerikai psychoként fenyegetett meg egy túl lelkes rajongót.

 


Forrás: A fiatal énekesnő nem egy rajongót, hanem egy egész nemzetet sértett meg azzal, amikor egy étteremben azt mondta: „Utálom az amerikai embereket. Utálom Amerikát.” Grande megnyilvánulása miatt sok rajongó felháborodott és le akarták fújatni az énekesnő koncertjeit. Végül Grande elnézést kért a kijelentésért és azt mondta valójában az elhízás és a túlfogyasztás ellen szólalt fel.

 

 


Forrás: A Pókember színésze a kedves szomszéd srác típusnak tűnik, de ő is el tudja veszíteni a fejét. A színészt egyszer levideózták, ahogy kiüt egy kamerát egy rajongó kezéből. Értjük, hogy nem volt kedve a pózoláshoz de azért el lehetett volna intézni nyugodtabban is, nem?
Forrás:

Az Edward Cullenként ismertté vált színész többször is kritizálta már a filmet, ami híressé tette. Pattinson egy interjúban beszélt arról, hogy mennyire nem érti az Alkonyat rajongókat. „ Az a legfurább az Alkonyat fanokban, hogy még csak nem is tinédzserek. A legtöbben idősebbek…Néha elgondolkozom azon, hogy mégis mit csinálnak egész nap. Ülnek a gépük előtt és bármihez kommentelnek, aminek egy kicsit is köze van az Alkonyathoz.” – mondta.



Forrás:

Megan Foxról 2009-ben terjedt el, hogy jégszívű a rajongójival. A Transformers bemutatóján egy 11 éves kisfiú szeretett volna egy rózsát adni a színésznőnek, aki viszont tudomást sem vett róla. Annak ellenére, hogy bocsánatot kért, Foxot rengetegen kritizálták a viselkedése miatt.



Forrás:

Lehet, hogy Will Ferrellre vicces figuraként gondolunk, de néha nagyon bunkó tud lenni a rajongóival. Az Autograph magazin szerint Ferrell „Piszkálja a rajongókat, beszól nekik, hogyha autogramot kérnek tőle.” Ez nem a legjobb taktika, ha szeretne népszerűbb lenni…