Galéria

Tinikorunk 10 legmeghatározóbb filmje

Forrás: Az egy dolog, hogy érdekes volt a sztori, és nagyon szurkoltunk Violetnek, hogy valóra váltsa zenei álmát, és persze összejöjjenek Kevinnel, na de mennyire emlékezetes volt már a film zenéje? A Can't Fight the Moonlight volt a megjelenés évében az egyik legfelkapottabb dal, amit titkon mi is teljes beleéléssel énekeltünk a hálószobánk közepén!
Forrás: Fogadjunk, hogy ekkoriban te is sajnáltad, hogy a sulidban nincs menő pomponlány-csapat, igaz? Bár az első rész után elég sok folytatás kijött, abban mindenki egyetért, hogy a legelső, Kirsten Dunstos változat volt a legjobb!
Forrás: Nem sok film okozott akkora rajongói őrületet, mint a HSM, ami a 2000-es éveket erősen dominálta. Troy és Gabriella, valamint Sharpay és a suli többi tagja együtt jó kis csapatot alkottak, de abban biztosan egyetértenek a rajongók, hogy a zenék aztán mindent vittek!
Forrás: Amikor már ráuntuk a gimis szerelmi történetekre, jöttek a természetfeletti cselekmények. Hatalmas siker övezte Edward és Bella szerelmét, és nem volt olyan tinédzser, akire ne lett volna hatással ez a film. A világ egy jelentős része rajongói lázban égett, a másik fele pedig ki nem állhatta a vámpíros szerelmes történetet; de egy biztos, akkoriban mindenki ezzel foglalkozott!
Forrás: Az egyik, talán legalapabb tinivígjáték, aminek rengeteg mondata vált szállóigévé. Igazából elsősorban a gimiseket célozták meg vele, de valljuk be, ennél a filmnél tök mindegy, hány éves vagy, úgyis megnézed, ha adják a tévében!
Forrás: A film, aminek hatására mindannyian reménykedni kezdtünk abban, hogy titkon mi is hercegnők vagyunk! A sztori aranyos volt, vicces, még egy kicsit romantikus is (a második rész kétség kívül), úgyhogy nem csoda, ha minden tinédzsernek kedve támadt sokadszor is megnézni a filmet.
Forrás: A Szerelmünk lapjai igazi klasszikus, de volt egy másik Nicholas Sparks film is, ami hatással volt ránk tiniként. Mandy Moore és Shane West közös szerelmes történetét minden tinédzser megkönnyezte
Forrás: Vicces történet, jó színészekkel, egy kis varázslattal; mi kellhet még? Ez a film kifejezetten jól "öregedett", és a poénok még 16 év elteltével is nagyot ütnek!
Forrás: Blake Lively ekkoriban még egyáltalán nem volt ismert, így pedig különösen érdekes újranézni a filmet, ami négy lány barátságáról és egy varázslatos nadrágról szólt. Első szerelmeket, barátságokat, családi tragédiákat mutatott be a történet úgy, hogy közben mégis képes volt könnyed maradni!
Forrás: Chad Michael Murray a 2000-es évek alatt amúgy is a legtöbb tinilány bálványa volt, de amikor a Los Angeles-i tündérmesében feltűnt, bebiztosította helyét a szívünkben. Tudjuk jól, hogy a cselekmény hadilábon áll egy kicsit, hiszen ki ne ismerné fel "élete szerelmét" egy sima maszk miatt, de attól még imádjuk!