Galéria

Eszközök otthoni edzéshez

Forrás:

Folyadékpótlás

Puma vizespalack 3390 Ft

Nem véletlen, hogy az edzőtermekben is mindenkit vizes palackkal a kezében látunk. A hidratálás edzés közben legalább annyira fontos, mint maga az edzés. Mivel otthoni edzés alatt is biztosan szomjasak leszünk, ezért legyen kéznél elég folyadék, hogy ne a mozgásra szánt időből vegyünk el, amikor a csaphoz rohangálunk.

puma.com


Forrás:

Húzd meg, ereszd vissza!

Power System erősítő szalag Cross Band Level 1   2801 Ft

Erősítő edzések tökéletes kiegészítője ez a forrasztás nélküli folytonos gumiszalag. Az izületeket nem bántja, ezért rehabilitációs célokra is alkalmazható. A gyakorlatokat növekvő ismétlésszámmal végezd, egy idő után nehezítheted a mozdulatokat is.

profigym.hu


Forrás:

Markodban a megoldás

BeStrong neoprén kézisúlyzó 1 kg és 2 kg

Ha szobai edzésre gondolunk, akkor az első, ami eszünkbe jut a kis kézi súlyzó, amit használat után akár az ágy alá is el tudunk rejteni. Az egész felsőtestünk erősítésére alkalmas (mell-, a hát- és a karizom) de olyan nehézségű súlyzót válasszunk, amit az ismétlődő gyakorlatok végére nehezen ugyan, de el is bírunk.

szertarsport.hu


Forrás:

Nehéz, de hatásos

Body Sculpture fitnesz kerék 2290 Ft

Brit alapítású márka több mint fél évszázada gyárt kiváló minőségű fitnesz termékeket, kiegészítőket. A fitnesz kerék használatával erősíthető a kar-, váll-, has,- hát- és a farizom. Könnyen összeszerelhető, használat után szétszedve is kis helyet foglal.

lifestyleshop.hu


Forrás:

Akár egy szobaszőnyeg

Spokey Savasana jógamatrac 8500 Ft

A gyönyörű dizájnos szőnyeg tetejére parafa került, alulra pedig ugynevezett – TPA - gumi és környezetbarát anyag keveréke. A matrac alja hullám mintás, ami textúrájában is érezhető, így az nem csúszkál a padlón.


Forrás:

Alapdarab

Jóga - és fitnesz matrac 190x60x1,5cm   8390 Ft

Jógamatracból nem érdemes nagyon olcsó verziót venni, mert ha az anyaga nem megfelelő, akkor kimondottan kényelmetlen rajta az edzés, és előbb-utóbb a kukában végzi. Felülete legyen csúszásmentes, anyaga jó minőségű, és ha még feltekerhető is, akkor ne is keresgélj tovább.  

kokiskashop.hu


Forrás:

Üsd, amíg csak bírod!

inSPORTline feltölthető bokszzsák 40-80kg 35 200 Ft

Túl sok az energiád? Jó lenne kiengedni a gőzt? Ha van elég helyed ahhoz, hogy saját zsákot szerelj fel akár a garázsban, akkor ne várj vele! A bokszolásnak rengeteg jó hatása van, és az egész testet megmozgatja. A zsáknak nagy szerepe van abban, hogy a küzdő gyorsan és nagy erővel tudjon ütéseket mérni, védekezni, távolságot tartani és elhajolni. Plusz nagyfokú koncentrációs és állóképességre is szükség van, amit most bőven fejleszthetünk.

insportline.hu


Forrás:

Ami az oviból kimaradt

Reebok ugrálókötél 300 cm 8090 Ft

Pörgesd fel a pulzusod ezzel a profi minőségű Vinyl bevonatú, speed rope stílusú ugrálókötéllel!

Hossza állítható, hogy a család többi tagja se maradjon ki a fárasztó ugrálásból.

gymstore.hu


Forrás:

Adidas Kpower100 bokszkesztyű 11 990 Ft

Középhaladóknak javasolt tépőzáras kesztyű, megerősített mandzsetta résszel, hogy optimális ütéscsillapítást és stabilitást biztosítsanak a védőmozdulatok során. A tépőzáras megoldás gyorsítja a fel- és levételt, és felvételéhez nincs szükséged segítségre.

decathlon.hu


Forrás:

Gondolkozz nagyban!

Robust Plus fekvenyomó pad 56 900 Ft

Árban elfogadható eszköz, mert a rúd és a 6 db súlytárcsa is mellé van csomagolva. A robusztus megjelenésű súlyzóspad tartozéka még egy bicepsz pad is, melynek segítségével kiváló kargyakorlatok végezhetők. Több fokozatban dönthető háttámaszával, mell-, illetve lábgépével a test fő izomcsoportjainak többsége kiválóan erősíthető és formázható.

vital-force.hu