Galéria

Sztárpárok, akiket nem érdekel a nagy korkülönbség

Forrás: A korkülönbség: 13 év

Ritkább, amikor a párkapcsolatban a nő az idősebb, de Hollywoodban erre is van példa! Hugh Jackman még 1995-ben ismerte meg későbbi feleségét, amikor egy minisorozatot forgattak. A férfi akkor 27 éves volt, Deborra-Lee pedig a 40-et töltötte be, ám a korkülönbség cseppet sem érdekelte őket. 1996-ban már össze is házasodtak, és két kisgyermeket fogadtak örökbe.
Forrás: A korkülönbség: 16 év

A Tuti gimi színésznője és az Odaát, valamint a The Walking Dead színésze között 16 év a korkülönbség, ám ez cseppet sem zavarja őket. Még 2009-ben ismerkedtek meg egymással, amikor Hilarie 26 éves volt, Jeffrey pedig 42, de rögtön egy hullámhosszra kerültek. Azóta egybekeltek, és nemrég született meg második gyermekük is.
Forrás: A korkülönbség: 19 év

Kevin Costnernek már volt három gyermeke, és egy házasságon is túl volt, amikor 2000-ben megismerkedett Christine-nel. A színész akkoriban nagy karrierválságon ment keresztül, így épp a legjobbkor érkezett életébe a szerelem; 2004-ben összeházasodtak, és bár 19 év van közöttük, mégis nagyon boldogok, és három gyermekük is született.
Forrás: A korkülönbség: 22 év

Még a Rocky V-öt forgatták 1988-ban, amikor a színész találkozott Jennifer Flavinnal, a gyönyörű modellel. A lány persze tudta, ki is az a Sylvester Stallone, és már fiatalabb korában is nagyon odavolt a nála 22 évvel idősebb férfiért, ezért a forgatáson közel is kerültek egymáshoz. Azóta már párszor szakítottak, de mindig egymásra találtak; végül 1997-ben keltek egybe, és három gyönyörű lányuk van.
Forrás: A korkülönbség: 22 év

Harrison Ford és feleségének találkozása olyan volt, mint egy film forgatókönyve: a páros még 2002-ben a Golden Globe-díjátadón ismerkedett össze, miután Calista véletlenül bort öntött a színész ingjére. Ennek hatására beszélgetni kezdtek, pár óra múlva pedig már el is hívta őt randizni Harrison; végül 2010-ben házasodtak össze, és örökbefogadtak egy gyermeket is.
Forrás: A korkülönbség: 25 év

Mindkét színész ugyanazon a napon, szeptember 25-én ünnepli születésnapját, ám Michael Douglas 25 évvel korábban született, mint felesége. Még 1998-ban találkoztak egy filmfesztiválon, és rögtön egymásba szerettek, két évvel később pedig össze is házasodtak. Azóta két gyermekük is született, és bár rögös utat jártak be (Michael rákkal küzdött, Catherine mentális problémákkal, sőt, egyszer majdnem elváltak), végül mai napig együtt vannak, és nagyon szeretik egymást.
Forrás: A korkülönbség: 32 év

Az American Horror Storyban ismerhettük meg Sarah Paulsont, azóta pedig már rengeteg filmben láthattad őt. A színésznő pedig mindig is nyíltan vállalta, hogy saját neméhez vonzódik, párkapcsolata miatt viszont nagyon sok támadás érte már őt. Sarah ugyanis a 79 éves Holland Taylorral van együtt, aki 32 évvel idősebb kedvesénél. Párkapcsolatuk még nem olyan régi, hiszen 3 éve vannak együtt, de mindkét színésznő többször is elmondta már, hogy egyáltalán nem érdekli őket a korkülönbség, és nagyon jól megvannak együtt.