Galéria

Sztárok, akik túléltek egy balesetet

Forrás:

Az amerikai színész és komikus Kevin Hart néhány nappal ezelőtt, szeptember 1-én szenvedett autóbalesetet. Hart két barátjával utazott, amikor a sofőr Jared Black elvesztette az irányítást a volán fölött és a kocsijuk az árokba borult. A színész súlyos hátsérüléseket szenvedett, de még a baleset napján sikeresen megműtötték. Mostanra már képes lábra állni és a felesége szerint, minden rendben halad.

 


Forrás:

David Spade 2017-ben, Los Angeles környékén szenvedett balesetet. A színész szabályosan kanyarodott, amikor egy másik jármű belehajtott. A terepjáró, amiben ült totál káros lett, de szerencsére Spade nem sérült meg súlyosan.

 


Forrás:

A valóságshow sztárt, Kris Jennert 2016-ban érte baleset. A fehér Rolls-Royce, amiben Jenner ült egy Priussal karambolózott, a nő Los Angelesi otthona közelében. Kris néhány kisebb sérülés mellett eltörte a csuklóját, a kocsi pedig rendesen összetört.

 


Forrás:

A való életben még a Terminátor sem sérthetetlen. Arnold Schwarzenegger kétszer is motorbalesetet szenvedett. A színészt előszőr 2000-ben érte baleset, akkor több napig korházban volt, hat bordája eltörött. Évekkel később 2008-ban fiával együtt szenvedtek balesetet, szerencsére ez nem volt olyan súlyos. A színésznek csupán a felszakadt ajkát kellett összevarrni.

 


Forrás: 2008-ban Morgan Freeman majdnem életét vesztette, amikor Missisipiben súlyos autóbaleset érte. A színészt ki kellett vágni kocsija roncsából és komoly sérülésekkel szállították korházba. Kitartó munkával gyorsan felépült, de bal karja részlegesen lebénult, kompressziós kesztyűt kell viselnie rajta.

 


Forrás:

Az amerikai szupermodell Niki Taylor 2001-ben szenvedett majdnem halálos kimenetelű balesetet. A modell hat hétig kómában volt a történtek után és a gerincébe fémcsavarokat ültettek.

 


Forrás:

1989-ben Gary Busey motorbalesetet szenvedett. A színészt súlyos fejsérüléssel szállították korházba, ahol órákon át küzdöttek az életéért. Több műtéten esett át, de sajnos agykárosodást szenvedett. A baleset idején nem viselt bukósisakot.