Galéria

10 rövid sztárházasság Hollywoodból

Forrás: A Bűbájos boszorkák színésznője nem egyszer volt házas élete során! Még 1993-ban, alig két hét randizgatás után hozzáment Ashley Hamiltonhoz (ő George Hamilton fia), azonban kapcsolatuk nem tartott valami sokáig. Mindössze 5 hónap után beadták a válási papírokat, miután a férfi azt állította, hogy Shannen Doherty megfenyegette őt.

A színésznő 2002-ben ment hozzá aztán Rick Salomonhoz, akivel 9 hónapig voltak házasok, majd 2011-ben találta meg az igaz szerelmet Kurt Iswarienko személyében, akivel azóta is együtt vannak. A férfi a színésznő betegsége alatt is végig mellette állt, és most kiújult mellrákjánál is mindenben számíthat rá felesége.
Forrás: Nagyon fiatalok voltak, amikor úgy döntöttek, hogy összeházasodnak, és döntésükkel az egész világot meglepték. Az énekesnő mindössze 18 éves volt, James-szel viszont már régóta ismerték egymást, és jó barátok voltak. Noha édesapja nagyon ellenezte, hogy ilyen fiatalon oltár elé vonuljon, Janet ennek ellenére is igent mondott a férfinek. Házasságuk viszont 4 hónap után érvénytelenítve lett.
Forrás: A Két pasi és egy kicsi színésze számtalan alkalommal volt már házas, és akadt olyan, amelyik nem igazán állta ki az idő próbáját. Ilyen volt többek között a legelső alkalom is, amikor oltár elé vonult 1995-ben. Donna Peele modellel házasságuk nem tartott tovább 4 hónapnál, ezt követően pedig már csak a válás hivatalossá tételére vártak, ami rákövetkező évben meg is történt.
Forrás: Miután egy éve randizgattak, Eddie Murphy és akkori szerelme összeházasodtak Bora Borán, szilveszter éjjelén, még 2008-ban. Azonban úgy tűnik, a nászutas időszak nem tartott sokáig, mivel 16 nappal később hivatalosan is beadták a válási papírokat.

A színésznek egyébként 11 gyermeke született, öt különböző anyától.
Forrás: A színésznőnek több rövid házassága is volt, az első pedig 19 éves korában zajlott le. Mindössze alig pár hete randizgatott egy skót bártulajdonossal, amikor úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. A férfi bárjában mondták ki az igent, esküvői ruha és romantikus dekoráció nélkül. Bár Drew Barrymore-nak nem volt könnyű gyerekkora, 14 évesen pedig már túl volt egy rehabon, az esküvőt tudatosan vállalta be, és hitt abban, hogy működhet. Azonban a házasságuk 39 napig tartott.

Tom Greennel sem volt túl hosszú a kapcsolata, noha egyébként remekül megvoltak az esküvő előtt. Öt hónapig tartott házasságuk, és végül összeférhetetlenségre hivatkozva adták be a válókeresetet.
Forrás: Az egykori sztárpár házassága is dobogós a kategóriában, tekintve, hogy 1998-ban rövid időre összeházasodtak. Ekkoriban körülbelül 9 hónapja alkottak egy párt, és épp Las Vegasban voltak, amikor reggel 7-kor úgy döntöttek, hogy nem akarnak várni, és egybekelnek. A színésznő szülei nagyon örültek, azonban Rodman menedzserét zavarta, hogy semmilyen vagyoni szerződést nem írtak alá. Valószínűleg ez is szerepet játszott abban, hogy 9 nappal később a válás mellett döntöttek, sőt, elmondásuk szerint az esküvőn találkoztak utoljára, és azóta egyáltalán nem.

Egyébként kicsivel később, decemberben újra együtt látták őket, és később maguk is bejelentették, hogy nem akarnak válni, inkább házasok maradnak. Bár akkor valószínűleg hittek a kapcsolat sikerében, alig pár hónappal később mégis külön váltak útjaik.
Forrás: Nicolas Cage is azon sztárok közé tartozik, akik gyakran házasodtak meg, és ezek a kapcsolatok nem voltak hosszú életűek. A legrövidebbre viszont épp tavaly került sor, amikor feleségül vette Erikát, akivel akkor nagyjából egy éve randizgattak. Azonban las vegas-i esküvőjük után négy nappal a színész beadta az érvénytelenítési kérelmet, mert elmondása szerint túl sokat ivott, és nem volt tudatában döntésének.

Ezt megelőzően egyébként Lisa Marie Presleyvel is kötött egy rövid házasságot. A pár két évig hol együtt járt, hol szakított, majd 2002-ben Hawaiin egy fényűző lagzit csaptak, és egybekeltek. Mindezt azért, hogy 107 nappal később beadják a válási papírokat. Elmondásuk szerint sosem kellett volna összeházasodniuk, hiszen egyáltalán nem passzolnak össze.
Forrás: Kim Kardashian Kanye West mellett megtalálta a boldogságot, de előtte azért neki is volt egy félresikerült házassága. A reality sztár még 2011-ben ment hozzá az NBA játékos Kris Humphries-hoz, aminek minden részletét dokumentálták a Keeping Up with the Kardashians című műsorukban. Aztán 72 nap után a válás mellett döntöttek.

"Először is, szerelemből házasodtam. Nem hiszem el, hogy ezt meg kell védenem. Nem vesztegettem volna ennyi időt valamire egy tévéműsor kedvéért" - nyilatkozta Kim, amikor többen is azzal vádolták, hogy ez az egész csak a show kedvéért történt.
Forrás:

Britney és Jason valójában régóta jó barátok voltak, amikor úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. Az egész 2004 szilveszterén történt, amikor az énekesnő felajánlotta Jasonnek, hogy magánrepülővel elhozza őt Las Vegasba, hogy együtt bulizzanak. Noha korábban történt közöttük több is, mint barátság, alapjáraton inkább haveri viszonyuk volt. Ezért aztán a srác sem gondolta volna, hogy még aznap egybekelnek. Elmondása szerint az egész Britney ötlete volt, aki feldobta, hogy mi lenne, ha összeházasodnának, Jason pedig beleegyezett. Elmentek egy kis kápolnába, kimondták a boldogító igent, majd elújságolták a hírt a szülőknek és az énekesnő menedzserének, akik mind kiakadtak, hiszen még egy házassági szerződést sem írtak alá előtte.

Ezért Britney úgy döntött, hogy 55 óra után semmissé nyilváníttatja az esküvőt, arra hivatkozva, hogy nem volt tisztában azzal, mibe megy bele. Jason aláírta a papírokat, mert abban bízott, egy nap még újra összejöhetnek, de erre már sosem került sor.


Forrás: A Baywatch egykori színésznője már ötször volt házas, és bizony nem egy olyan kapcsolata is volt, ami alig tartott pár hónapig. Legutóbb erre épp januárban került sor, amikor hozzáment szerelméhez egy titkos esküvőn; majd 12 nappal később bejelentették, hogy válnak.

"Hálásak lennénk a támogatásért, mivel most egymástól külön szeretnénk átértékelni, hogy mit szeretnénk az élettől, illetve egymástól. Az élet egy utazás, a szerelem pedig egy folyamat. Az az igazság, hogy közösen döntöttük úgy, egyelőre elhalasztjuk a házassági anyakönyvi kivonatunk érvényesítését."

Korábban Kid Rockkal való házassága egyébként 122 napig tartott, és állítólag a Borat film tette fel a pontot az i-re. Valószínűleg már ezt megelőzően is voltak gondjaik, de amikor Kid Rock meglátta a végeredményt, nem rejtette véka alá negatív véleményét, és a színésznő alakítása sem tetszett neki. A privát vetítés után rögtön bejelentette, hogy válni akar.