Galéria

Ezt árulja el rólad a keresztneved kezdőbetűje

Forrás: A, Á: Nem vagy az a tipikus romantikus lélek, sokkal inkább praktikus gondolkodás jellemez téged. Fontos számodra a karriered, és ha célokat tűzöl ki magad elé, igyekszel tényleg elérni azokat. Kicsit talán türelmetlen vagy, nem szeretsz várakozni, de szerencsére van annyi kitartásod, hogy ne add fel az első akadályok láttán. A kapcsolatodban neked nagyon fontos, hogy a párod támogasson és motiváljon téged, hiszen ezt te is megadod neki!

B: Romantikus lélek vagy, de közben mégis képes vagy uralmad alatt tartani az érzelmeidet. A szerelem mindig sokat jelentett neked, az életed egy kicsit e körül is forog, és ha kapcsolatban élsz, a párodat elhalmozod meglepetésekkel. Te úgy gondolod, a szeretet kimutatásához ez elengedhetetlen, ezért arra törekszel, hogy minden hétköznapot megédesíts számotokra. Jó érzéked van ehhez!

C, Cs: Igazi társasági lény vagy. Ritkán kell valahová egyedül menned, mert mindig akad egy barátod, aki elkísér, sőt, általában minden hétvégére van egy szuper programod betervezve. Azt sem bánod, ha te szórakoztatod a társaságot, mert ritkán jössz zavarba a nagy figyelemtől. Bár ez kívülről nem jön le, de titkon kifejezetten érzékeny típus vagy, amit valójában csak a párod és a közeli barátaid tudnak rólad.
Forrás:

D: Nagyon segítőkész vagy, és még akkor is felajánlod valakinek a segítségedet, ha igazából nincs is kedved hozzá. Barátságos természeted miatt az emberek nagyon kedvelnek téged, ám sajnos sokszor vissza is élnek ezzel a jó szándékkal. A szerelemben megesik, hogy kicsit túl ragaszkodónak, védelmezőnek tűnsz, mert ha valakivel együtt vagy, egyszerűen nem akarod elveszíteni őt, és a végletekig kitartasz. Így néha nehezen látsz tisztán, és hajlamos vagy hirtelen felindulásból cselekedni, beszélni.

Dzs: Mindig is határozott, vagány természeted volt, a véleményedet pedig egy percig sem rejted véka alá. Megszoktad, hogy sokszor az emberek első ránézésre ítélnek meg téged, ezért megtanultad, hogy nem szabad foglalkozni a környezeted kritikájával. Csakis annak a véleményére adsz, akit szeretsz, és akiben megbízol. A szerelemben rendkívül szenvedélyes vagy, viszont a rutint nehezen viseled, így állandóan igényled, hogy a kapcsolatotokban szerepet kapjanak új dolgok.

E, É: Erős lelked van, a karrieredben ennek nagy hasznát veszed. De ha szerelemről van szó, egészen megváltozol. Szükséged van a párod támogatására, és arra, hogy kiönthesd neki a lelked, mert titkon kifejezetten érzékeny vagy, és muszáj kibeszélned az aggodalmaidat, hogy megnyugodhass. A kapcsolataidban rendkívül hűséges vagy, és a végletekig küzdesz annak megmentéséért.


Forrás:

F: Szociális pillangóként te azok közé tartozol, akik szinte sosincsenek otthon. Ha igen, akkor is valamit ügyködsz, és egy percre sem állsz meg a pörgéssel. Rengeteg barátod van, és állandóan pittyeg a telefonod az üzenetek miatt, ezért egyedül sosem kell érezned magad. Nem vagy haragtartó típus, de van, amiben nálad nincs bocsánat, ilyenkor képes vagy kizárni az életedből a rossz embereket.

G, GY: Valljuk be, téged nem olyan könnyű lenyűgözni. Fontos számodra a tökéletesség, ezért a munkádban is visszaköszön a precizitásod, ha pedig szerelemről van szó, igyekszel megtalálni a legideálisabb partnert. Nem vesztegeted az idődet olyanokra, akik nem érdemelnek meg téged. Ami a párodat illeti, számodra az egyik leglényegesebb dolog, hogy hasonlóan érettek legyetek, mert az intelligens beszélgetések nélkül te nem tudod elképzelni a közös jövőt. Nagyon jó érzéked van az időd beosztásához, és mivel szorgalmas vagy, előbb végzed el a munkádat, és csak utána engeded meg magadnak a pihenést!

H: Kevés embernek van akkora türelme, mint neked. Számodra nem okoz gondot, ha valamire sokat kell várnod, mindaddig, amíg tudod, hogy megéri az idődet. Szorgalmas vagy, lelkiismeretes, és rendkívül precíz, ez az életed minden területén domináns. Az emberek hamar megtanulják, hogy ha te valamit csinálsz, az biztosan tökéletes lesz, legyen szó munkáról, vagy akár egyszerűen csak a lakás takarításáról. A szerelemben viszont sokkal lazább vagy: neked az a fontos, hogy a partnered vidám, optimista természet legyen, hiszen te magad is az vagy!


Forrás:

I: Téged kevés dolog tud hosszú időn át lekötni, ezért többnyire mindent hamar megunsz. A párkapcsolataid többsége is rövid távra szólt, mert nehezen kötelezed el magad, és bizonytalan vagy a szerelemben. Pedig valójában tele vagy érzelmekkel, és vágysz a biztonságra, de ezt még magadnak sem igazán mered bevallani. Az izgalmas kalandokat, új hobbikat és változatosságot nagyon szereted, ezért unatkozni biztosan nem unatkozol!

J: Meglepően jó érzéked van az anyagiakhoz, és pontosan tudod, hogyan oszd be a pénzedet, vagy épp mibe fektesd bele. De ettől még nem szálltál el, sőt, valójában kimondottan kedves vagy mindenkihez, és gyakran jótékonykodsz is. A szerelemben még nem igazán találtad meg az Igazit, de tudod, hogy erről részben saját hozzáállásod is tehet. Muszáj egy kicsit érettebbé válnod, mert csak azután sikerül egy komoly kapcsolatot életben tartanod!

K: Inkább introvertáltnak tartod magad, mint extrovertáltnak. Nem arról van szó, hogy nem szereted az emberek társaságát, inkább csak az a helyzet, hogy kizárólag a barátaiddal érzed jól magad, új kapcsolatokat pedig nehezen teremtesz. Valójában viszont nincs okod az aggodalomra, hiszen nagyon kedves és barátságos vagy, ha pedig engednéd másoknak, hogy közelebbről is megismerjenek, hamar új barátokra lelnél. A szerelemben sem szívesen lépsz, kezdeményezni pedig egyáltalán nem szokásod, noha lehet, hogy ennek köszönhetően lelnél rá a Nagy Ő-re!


Forrás:

L: Az emberek mindig is tudták rólad, hogy gyengéd és barátságos vagy, de azt már csak kevesen sejtik, hogy rendkívül romantikus is vagy! Ha kapcsolatban élsz, számodra alap, hogy a párod mindenben az első, és hiszed, hogy a közös élmények miatt a szerelem örökké is tarthat. Mindeközben pedig állandóan szükséged van a visszajelzésekre, hogy a másik még mindig imád téged. Ha ezt nem kapod meg, akkor rögtön elbizonytalanodsz, és hamar átveszi az uralmat feletted a szorongás.

M: Visszafogott természet vagy, és nem szeretsz a társaság középpontjában lenni. Inkább a háttérbe húzódsz, és megfigyeled az embereket, ehhez ugyanis jó érzéked van. Kreatív lélek vagy, és szuper érzéked van a művészetekhez, ennek a hobbinak gyakrabban kéne hódolnod. Ami a szerelmet illeti, egy kicsit talán magasak az elvárásaid, emiatt nehezen találsz párt. Valószínűleg még mindig az egyik exedhez hasonlítod az "új jelentkezőket", ezért nem sikerül megállapodnod.

N, Ny: Hatalmas képzelőerőd van, emiatt gyakran azon kapod magad, hogy saját álomvilágodba menekülsz. A türelmed már nem az erősséged, hiszen sokszor kapkodsz, sietsz, így nem is igazán tudod élvezni a boldog pillanatokat; gondolatban mindig a következő időszaknál jársz már. Érdemes egy kicsit lelassítanod! A szerelemben neked a szabadság nagyon fontos, és a szabad teret a párodnak is megadod, cserébe viszont elvárod tőle, hogy mindig őszinte legyen veled.


Forrás:

O, Ó: Rendkívül sokoldalú vagy, és szinte mindig egyszerre több dolgot csinálsz. Ebben nagy segítségedre van a tény, hogy tele vagy energiával, pörgős vagy, és állandóan új terveid vannak. Ha épp szingli vagy, ritkán idegeskedsz miatta, mert egyedül is remekül feltalálod magad, sőt, kevés szabadidőd miatt amúgy sem bánod, hogy nem kell másra figyelned. Szerinted egy kapcsolat maximális odaadást igényel, és ha te erre épp nem vagy képes, nem próbálod beleerőszakolni magad a helyzetbe. Igazán érett gondolkodásmódra vall ez!

Ö, Ő: Érzékeny lelked van, de nem hagyod, hogy ez utadba álljon. Sőt, valójában minden belső aggodalmad ellenére kifejezetten független személyiség vagy, ragaszkodsz a céljaidhoz, és nem engeded a környezetednek, hogy bármiről is lebeszéljenek. Emiatt néha egy kicsit irányításmániásnak tűnhetsz, mert a vezetést nem adod ki a kezeid közül. Ha valaki szóvá tenné, próbálsz magabiztosnak tűnni, de valójában ilyenkor az érzékeny oldalad miatt képes lennél sírva fakadni. A kritikát nem viseled jól!

P: Téged tökéletesen lehet jellemezni a professzionalizmus kifejezéssel. Nagyon odafigyelsz arra, hogy milyen imidzset építesz fel magadnak, és kicsit karrierista is vagy, hiszen a hivatásod egyben a hobbid is, és imádod csinálni. Nyitott gondolkodású vagy, és szereted az izgalmas kalandokat, utazásokat, de azt is tudod, hol húzódnak a határok, és mi az, amire nemet kell mondani. Ez utóbbit időbe telt megtanulnod, de ma már gond nélkül nemet mondasz arra, amihez semmi kedved. Szociális természetű vagy, és imádod a változatosságot, ezért a kapcsolatodban az unalom szinte egyáltalán nem ismert fogalom!


Forrás:

R: Kevés olyan nyitott gondolkodású ember létezik, mint te. Sosem vetted szívedre a kritikát, hiszen szerinted ezekből a véleményekből tanulni lehet, és neked a személyiséged fejlődése nagyon fontos. Mindig igyekszel jobb emberré válni például az egy évvel korábbi énedhez képest, és ennek meg is van az eredménye. Nagyon jó kapcsolatokat alakítasz ki, a barátaiddal és a szerelemben egyaránt, és elégedett lehetsz az életeddel. Sokan irigyelhetnek emiatt!

S, Sz: Sosem volt erősséged eleget tenni a kötelezettségeknek, és azt vallod, inkább kevesebb pénzt keresel egy átlagos munkával, de legalább marad időd a szórakozásra. Ez utóbbi a legfontosabb neked: imádsz kirándulni, programokat szervezni, vagy egész egyszerűen csak otthon filmet nézni a tesóddal, és jól érezni magad. Nem akarod túl komolyan venni az életet, mert tudod, hogy csak egy van belőle. A kapcsolataidban néha egy kicsit túlságosan ragaszkodóvá válsz, de erről erőteljes érzéseid tehetnek, valamint a tény, hogy eleinte nehezen bízol meg másokban.

T, Ty: Mindig is inkább az érzéseidre hallgattál, szemben az eszeddel, amiről az tehet, hogy rendkívül empatikus vagy. Nem tudsz sokáig haragudni másokra, mindig megenyhül a szíved, még akkor is, ha tudod, hogy neked van igazad. Született álmodozó vagy, optimista természet, aki hisz a lelkitársakban, és mindennél jobban értékeli a romantikát. A szerelemben ez utóbbi nagyon fontos neked, ha pedig a partneredtől nem kapod meg a törődést, gond nélkül tovább állsz!


Forrás:

U, Ú, Ü: A szabadságvágyad hatalmas, és nem félsz kockáztatni, ezért mindig keresed az újabb kihívásokat. A munkahelyeden csak akkor érzed jól magad, ha van hová továbblépni; ha erre nincs lehetőség, biztos, hogy rövid időn belül valami újat keresel magadnak. Mivel hirtelen felindulásból cselekszel, gyakran a háttérbe szorulnak a családi és baráti kapcsolataid, de megnyerő személyiségednek köszönhetően megértik, hogy olyan vagy, akár egy madár, mindig szabadon szárnyalsz. Emiatt egy kicsit nehezen kötelezed el magad a kapcsolatodban, de ha szerelmes leszel, semmi sem állíthat meg!

V: Mindig nagyon lelkes vagy, bármiről is legyen szó. Könnyű téged felvidítani, mert született optimista vagy, aki hiszi, hogy minden rosszban van valami jó. A szerelemben csak akkor mersz ígéreteket tenni, ha kiismered a párodat, mert egy kicsit bizalmatlan vagy, és kezdetben nem éled bele magad a kapcsolatba. Karizmatikus vagy, de csak akkor, ha tényleg szeretnéd felkelteni valaki érdeklődését, egyébként inkább a háttérbe húzódsz, és megfigyeled a környezetedet. Te pontosan tudod, milyen vagy, és nem érzed úgy, hogy bárkinek is bizonygatnod kéne.

X: Ha van valami, amit nagyon utálsz, az az unalom. Ki nem állhatod, ha akár egyedül, akár a pároddal azon kapjátok magatokat, hogy nincs mit csináljatok, ezért egyszerre több hobbiba is hajlamos vagy belevágni. A multitaskingban mindig is jó voltál, ezért ennek köszönhetően az idődet remekül be tudod osztani, és ritkán érzed úgy, hogy a sok tennivaló maga alá temet. A szerelemben nehezen kötelezed el magad, mert nagyon jól érzed magad szingliként is.

Z, Zs: Noha igazán romantikus lélek vagy, az érzéseidet mégis nehezedre esik kimutatni. Általában inkább magadra veszel egy álarcot, és sokkal keményebbnek mutatod magad, mint amilyen igazából vagy. Ha kapcsolatban élsz, fontos feladatodnak tartod, hogy a párodat boldoggá tedd, mert ki nem állhatod, ha valamiért maga alatt van. Szociális alkat vagy, és a konfliktusoktól sem ijedsz meg, ezért ha valamit igazságtalannak érzel, gond nélkül megmondod a véleményed!