Galéria

Ők lettek az idei év legjobban fizetett énekesnői

Forrás: Az énekesnő 35 millió dollárt kaszált csak az elmúlt egy évben, amellyel a 10. helyezést érdemelte ki.
Forrás: Celine nem sokkal, mindössze 2,5 millió dollárral keresett többet mint Shakira. Így az éves bevétele 37,5 millió dollár lett.
Forrás: Gagának a 2019-es éve nemcsak a vagyona, hanem karrierje szempontjából is az egyik legjobb volt, hiszen színésznőként is bebizonyította, hogy az A-listás sztárok között a helye. Idén a 8. hely lett az övé, 39,5 millió dollárjával.
Forrás: Az 50 éve sztár szinte már kötelezőnek érzi, hogy a Top 10-ben ott legyen a helye. Nem is csodáljuk, ugyanis folyamatosan azon dolgozik, hogy minél jobb dolgot adjon ki a kezei közül. Legyen szó egy dalról, filmről vagy éppen a saját márkáiról. Idén 43 millió dollár ütötte a markát.
Forrás: A szemtelenül fiatal Ariana, szemtelenül gazdag is, hiszen még
Jennifer Lopezt is képes volt maga mögé utasítani 48 millió dolláros bevételével.
Forrás: Annak ellenére, hogy két gyerek édesanyja, a mai napig az egyik legjobban fizetett énekesnő, ugyanis minden egyes fellépésével életreszóló élményt ad. Pink 57 millió dollárral az 5. helyet nyerte meg.
Forrás: Katyre igazán büszke lehet híres párja, Orlando Bloom, ugyanis 57,5 millió dollárral ő lett a 4. helyezett.
Forrás: A 31 éves csodaszép énekesnő pályafutása során az üzleti életbe is belekóstolt, ami igencsak bejött neki. Saját fehérnemű és smink márkája van, amellyel ebben az évben 62 milliót tehetett zsebre.
Forrás: A Grammy-díjas énekesnő egyszerűen kirobbanthatatlan az első három helyről. Most a második helyet szerezte meg 81 millió dollárral.
Forrás: Konkrétan sokkot kaptunk, ugyanis az énekesnő nemcsak legyőzte Beyoncét, hanem csúnyán maga mögött is hagyta, hiszen az éves bevétele elérte a 185 millió dollárt, amely több mint a kétszerese Beyoncé bevételének. 

Gratulálunk Taylor!