Galéria

Ezeket ne tedd, ha hosszú párkapcsolatot szeretnél!

Forrás: Senki sem tökéletes és ez így van jól. Mindig figyelembe kell venni, hogy a szerelmed is hibázhat és bizony nem tudja lehozni a csillagokat az égről, de attól még elképesztően szerethet. Fontos, hogy nagyon értékeld a kis dolgokat és ne kérj tőle irrealitást, mert ezzel csak elszomorítod és azt érezteted, hogy mindig igyekezete semmis. Ugye Te sem éreznéd jól magad egy ilyen szerepben?
Forrás: Ne azért légy együtt valakivel, mert ő éppen pont ott van és "jó lesz valamire". Hidd el, ezt a másik is megérzi nagyon hamar. Ha neki is így jó, elevickélhettek egy sekély vízen, de a mindent elsöprő, tiszta szerelem nem ilyen. Légy magaddal és pároddal is őszinte, tiszteld őt és magadat is annyira, hogy csak az igazat választod az életedbe. Különben nem lesz hosszútávú a "terv".
Forrás: Ez az egyik legrosszabb talán, amit egy férfi ego kaphat. "Nézd drágám, ő minden nap virággal várja haza xy-t!" Soha ne vizslasd mások életét, mert egyáltalán nem biztos, hogy a külső máz belső szépséget takar. Attól, hogy a pasid nem küldözget állandóan bonbonokat, még nem jelenti azt, hogy nem gondol rád állandóan. Mindenki másképp fejezi ki a szeretetét. Tanuld meg és értékeld a választottad "szerelem nyelvét".
Forrás: Állandóan felemlegeted a múltbeli hibákat újra és újra? Ha van valami problémátok, azt a problémától függően hosszabb vagy rövidebb beszélgetés során át lehet beszélni, lezárni és továbblépni. Sehova nem vezet és neked sem esne jól, ha a gyengeségeidet hangsúlyoznák újra és újra, ahelyett, hogy a reményteli közös jövőbe tekintenétek.